Khorne 4 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Aha razumem. Do začetka uradnega treninga pa še lahko pridem malo pogledat verjetno ne? Link to post
sennas 1 040 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Mislim da lahko do 8h komot. Hja dobra proga Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 30, 2011 Avtor Share Napisano March 30, 2011 Tim, lahko voziš do 21:00.. Ko bomo šli na kvalifikacije boš server zapustil prostovoljne ali pa neprostovoljno Link to post
Mateusss 13 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Hvala vsem za dobrodošlico in pa posebej hvala Robiju, ki je nesebično odstopil sedež. Se vidimo na dirkah! Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 tragična novica... ob 20h na serverju so mi dobesedno odpovedale bremze---> pedala, zato sem prisiljen, da dirko izpustim, pa čeprav najljubšo. Ironično je to, da je popoldne še vse delalo kot ponavadi. LP! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 ...čim nas je blo 24 je mene ven ruknlo in to 2x! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Men je rfactor sesul 2x vsakič ko so se napolnila vsa mesta... Link to post
Adri 622 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Nekateri že veste, nekateri pa še ne, zato bom kar tukaj napisal. Torej pred dirko sem se lotil pucanja pedal in sedaj mi nagaja pedal za pospeševanje, ki se zaštekuje oz. ko ga pritisnem ostane pribit. Tako, da enostavno nemorem vozit. Nikoli več ničesar ne spreminjam pred dirko majkemi. Link to post
denis 38 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Žal sem mogel dirko končati predcasno zaradi uničenega avtomobila Link to post
Marenator 32 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 mah...brezveze...Na kvalifikacijah v prvem delu dokaj solidno, v drugem delu nisem spravil pravega kroga skup...Na dirki po dobrem štartu mi je vse skupaj zmrzniko za 10sec...in sem začel dirko takorekoč zadni, 10sec za vsemi. Z malo volje sem se prebil nekje do 10. mesta, sledilo še je nekaj štekanja, vrtenja, dokler mi ni čisto minlo. Škoda, točke so bile možne. Bom pa moral rač. zamenjat, ker s štekanjem nima smisla. Sebi uničujem dirke, pa druge ogrožam da v mene priletijo. Link to post
Mateusss 13 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 tako pa sem uspešno zaključil prvo dirko v SloRacingu. Občutek fantastičen. Grega B. epski dvoboj to sem pogrešal vse od zaprtja lige F1 Stars!! Čestitke hmm lahko rečem kar obema zmagovalcema Gregor in Vedran klasa za sebe danes! Sam z sabo super zadovoljen bi se pa rad še opravičil za mojo napako v ogrevalnem krogu, ko ste me na štartno ciljni ravnini nekaj sekund dlje čakali. Po napaki sem rajši počakal, da so šli vsi mimo in se nato postavil na štartno mesto. Tak to je to se vidimo na naslednjem prizorišču! Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Hvala lepa, namest 12 me postavi na 19, pol se pa lah je'em. Ko bi blo pa res hudo ponovno začet, sm dost jasno pred startom napisu da je narobe štartno. In js japek se celo dirko matram, na začetku me še Mesarič nasadi, da mam ja še več veselja. Na koncu pa leva spredna pokne in se sam guzim 1 krog do 13. mesta. Link to post
toset1 1 Napisano March 30, 2011 Share Napisano March 30, 2011 Q: Naredu moj najbolši čas tak da sem bil zadovoljen, čeprav je zadoščal le za 15 mesto. D: Štart je bil dober vendar sem v drugem ovinku naletu na gužvo in nekak so me vsi prehitel. Sem bil zgleda premal agresiven. Glede na to koliko sem treniru ter da sem vozu brez stability sm pričakoval da sploh ne bom prišu do konca. No na koncu sm prišu zadnji na cilj ampak sem vsaj prišu . 1 Link to post
Recommended Posts