Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

tragična novica... ob 20h na serverju so mi dobesedno odpovedale bremze---> pedala, zato sem prisiljen, da dirko izpustim, pa čeprav najljubšo. Ironično je to, da je popoldne še vse delalo kot ponavadi.

LP!

Nekateri že veste, nekateri pa še ne, zato bom kar tukaj napisal. Torej pred dirko sem se lotil pucanja pedal in sedaj mi nagaja pedal za pospeševanje, ki se zaštekuje oz. ko ga pritisnem ostane pribit. [wall] Tako, da enostavno nemorem vozit. Nikoli več ničesar ne spreminjam pred dirko majkemi. [opa][guns][Joj]

mah...brezveze...Na kvalifikacijah v prvem delu dokaj solidno, v drugem delu nisem spravil pravega kroga skup...Na dirki po dobrem štartu mi je vse skupaj zmrzniko za 10sec...in sem začel dirko takorekoč zadni, 10sec za vsemi. Z malo volje sem se prebil nekje do 10. mesta, sledilo še je nekaj štekanja, vrtenja, dokler mi ni čisto minlo. Škoda, točke so bile možne. Bom pa moral rač. zamenjat, ker s štekanjem nima smisla. Sebi uničujem dirke, pa druge ogrožam da v mene priletijo. [buzara]

tako pa sem uspešno zaključil prvo dirko v SloRacingu. Občutek fantastičen. Grega B. epski dvoboj to sem pogrešal vse od zaprtja lige F1 Stars!! Čestitke hmm lahko rečem kar obema zmagovalcema Gregor in Vedran klasa za sebe danes! [dance] Sam z sabo super zadovoljen bi se pa rad še opravičil za mojo napako v ogrevalnem krogu, ko ste me na štartno ciljni ravnini nekaj sekund dlje čakali. Po napaki sem rajši počakal, da so šli vsi mimo in se nato postavil na štartno mesto. Tak to je to se vidimo na naslednjem prizorišču!

Hvala lepa, namest 12 me postavi na 19, pol se pa lah je'em. Ko bi blo pa res hudo ponovno začet, sm dost jasno pred startom napisu da je narobe štartno. [wall] In js japek se celo dirko matram, na začetku me še Mesarič nasadi, da mam ja še več veselja. Na koncu pa leva spredna pokne in se sam guzim 1 krog do 13. mesta.

need-some-meme-clashing-with-sad-keanu-and-angry-7389-1276706972-32.jpg

Q: Naredu moj najbolši čas [it] tak da sem bil zadovoljen, čeprav je zadoščal le za 15 mesto.

D: Štart je bil dober vendar sem v drugem ovinku naletu na gužvo in nekak so me vsi prehitel. Sem bil zgleda premal agresiven. Glede na to koliko sem treniru ter da sem vozu brez stability sm pričakoval da sploh ne bom prišu do konca. No na koncu sm prišu zadnji na cilj ampak sem vsaj prišu :P .

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...