resman 3 Napisano March 16, 2011 Share Napisano March 16, 2011 Fajn je blo vozit zadne par krogov za vodilnima sm se počutu kot da bi bil tretji, ne pa trinajsti Drugače pa čestitke prvim trem, lepa dirka Fajn bodte Link to post
sennas 1 040 Napisano March 16, 2011 Share Napisano March 16, 2011 Ališiču bi se utrgal film, da bi videl to končnico. Boj za prvo mesto in boj za tretje, neverjetno. Dobri ste/smo Podrobnejši opis jutri, ker se mi zdej ne da. :wink: Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Q1: Takoj pričakovano ratal soliden krog. Bračič tisti retard v boksih sem bil jaz in se ti tudi opravičujem. Sem gledal neki v volan in se spozabil na rdečo luč... Se ti zavedaš kk ustrašu sm se, na slušalkah sm meu, dokaj naglas še, pa mi od nikoder skor glavo odpre. Gledu v volan, če bi mel limiter pržgan bi me butnu mal, tk sm pa skor infarkt fasu. Link to post
Kunčič 43 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Fajn je blo vozit zadne par krogov za vodilnima sm se počutu kot da bi bil tretji, ne pa trinajsti Drugače pa čestitke prvim trem, lepa dirka Fajn bodte Jaz sem jih celo prehitel, ampak ne za prvo mesto. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2011 Avtor Share Napisano March 17, 2011 Ah dej no. TOk hitr pa spet ni peljal, ker sem gledal posnetek. No še moj povzetek včerajšnjega dogajanja.. Q1: Zadovoljen s časom in prvim mestom. Q2: Čas sem še nekoliko izboljšal in skoraj dosegel pb. Zadovoljen s polom in z doseženim časom. R: Štart mi je uspel dobro, vendar sem potem v prvih krogih le stežka ujel ritem. Predvsem v prvih krogih sem vedno zgrešil točko zaviranja v prvem ovinku zaradi česar sta se mi mesarič in predvsem trošt na naslednji ravnini močno približala. 1x sem moral kar agresivno zapeti trošta, a do kakšnega resnejšega napada z njegove strani ni prišlo. No nato je sledila zelo stresna in težka dirka do prvih postankov, kjer sva bila s troštem vseskozi narazen za kakšno sekundo. V prvih krogih pa naju je močno priganjal še Mirko, ki je bil na mehkih gumah, in bi več kot očitno lahko peljal hitreje kot midva. Nato sem v 20 krogu naredil napako pri zaviranju in trošt je prišel pred mene. Nato se je on kmalu odpravil v boks, v naslednjem krogu pa še jaz. Na mojo srečo smo v prvi ovinek prišli praktično trije na enkrat. Jaz, trošt in mislim da mrhar, no največ sreče sem imel jaz in sem lahko obdržal vodstvo. Do konca je bilo še cca 20 krogov in razliko do trošta sem povečal na dobri 2s. Ko sem nekaj krogov pred koncem mislil, da je zmaga že varna sem naredil manjšo napako, ki je bila dovolj velika, da me je Trošt 2 kroga pred koncem prehitel. Nato je sledila ena boljiših borb na sloracingu saj sva s troštem na naslednjih 3 ravninah praktično vseskozi peljala vzporedno. Sem se kar malo zbal, da se ne bo končalo tako kot lanska turčija med obema red bulloma, a mislim da je bila borba trda a poštena. Nato je v naslednjem krogu še trost naredil napako in sledile so še 3 ravnine kjer sva se prehitevala,. Na koncu sem imel jaz malo več sreče in sem zmagal dirko z minimalno razliko. Mislim, da je dirka potekala zelo dobro, brez večjih incidentov. Je pa bila to verjetno ena težjih dirk sezone, saj je bil asfalt zelo spolzek in drseč, tako da je bila potrebna kar velika bera previdnosti. V avstraliji pričakujem še hujšo konkurenco, ker je proga tudi lažja za peljat. LP! Link to post
Kunčič 43 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Drugače pa, taktiko zgrešil po celi črti. Z trdimi pnevmatikami enostavno nisem bil konkurenčen. Na Q1 sem imel smolo, na zadnjem hitrem krogu sem še bil v drugem sektorju 2 desetinki za Gregorjem, potem sem pa v predzadnjem desnem ovinku naredil pirueto in q2 je splaval po vodi. Za začetek dirke sem dal hard pnevmatike , zelo mimo vžgal. Zadnjih 15 krogov prevozil z soft gumami in pravi užitek mi je bilo z njimi vozit. Zgrešena taktika me je stala kar nekaj točk. Link to post
reno 37 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Jaz sm pa prov razočaran nad mojim odstopom . Bolj ko se človek trudi, da počas in zanesljivo vozi hitreje naredi napako . V Avstraliji bo bolje. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2011 Avtor Share Napisano March 17, 2011 Melbourne Datum dirke: 30.3.2011, 21:00 Dolžina kroga: 5.303 km (43 krogov) Dolžina dirke: 228.029 km Trening: 20:00-21:00 Kvalifikacije 1: 21:00-21:10 Kvalifikacije 2: 21:10-21:15 Dirka: 21:20 Rezultati 2010 Rezultati 2011 Rezultati in statistika Melbourne! DOWNLOAD PROGE! Link to post
sennas 1 040 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Rezultati (Statistika Q2 in R) Še malo moj opis: Q1: Soliden krog, daleč od kaj dobrega dovolj mislim da za 4. mesto. Q2: Moj daleč najboljši krog na tej stezi, dovolj za drugo mesto in prvo redbullovo štartno vrsto. R: Dober štart, izognil problemom v prvem ovinku. Potem dobra dirka, tik za Vettlom , ki je že povedal vse kar se je dogajalo. Res dobra in poštena borba za prvo mesto, kjer je bil Vodičar nekaj srečnejši, a mu bom že enkrat vrnil. Ciljna črta bi lahko bila samo še 200 metrov dlje in menim da se mu ne bi več smejalo . Kakorkoli, zelo zadovoljen z rezultatom in dirko. Čestitke Gregorju za zmago in Prosenu za stopničke! Pohvale vsem 20. udeležencem, upam da nas bo še več v prihodnje Čestitke tudi Janu Vodičarju za njegovo prvo dirko in zelo lepo uvrstitev. Do naslednjič lp Link to post
FBR18 112 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Q: Neverjetno odlično 12 mesto. Žal sem šel ven z napačno nastavitvijo, vseeno naredil krog, šel nazaj v bokse, spet napačno nastavil in potem odpeljal 3 hitre kroge, namesto da bi šel takoj popravit napako, in tako komaj postavil 1.34.000... katastrofa. R: Odličen štart brez Traction Controla . Iz 12 mesta na 7 mesto v prvem krogu. Potem pa borbe z Mirkom in Mrharjem. Žal mi je zaradi ene napake Mirko ušel in prej prehitel Mrharja, sam pa sem se potem pošteno namatral da sem še uspel priti mimo njega. Nakar opazim da imam gume že v katastrofalnem stanju, bilo pa je še 15 krogov do 1. postanka, tako sem se odločil šparat gume in peljati čimbolj konstantno. Po prvih postankih sem prišel nazaj na 7. mesto, vendar nato pridobil spet par (2) mest na račun postankov. Tako sem se nekaj časa vozil 5. in pogruntal, da z razliko od prvega stinta, imam tokrat preveč dobre gume. Odločil sem se da jih popilim do konca vendar velikega upanja na višja mesta nisem imel saj sta bila Mirko in Adrijan 6-7 sekund, do konca pa je bilo le še 10-12 krogov. Zadnjih 5 krogov sem se jima približal na 2-3 sekunde in tako pritisnil še malo bolj, če ne drugega da vsaj skupaj končamo. No, na ciljni ravnini zadnjega kroga pa opazim, da sta se začela prehitevat in upal sem ravno na kakšno napako. Tako sem bil ravno dovlj daleč, da sem še ušel nesreči, po drugi strani pa dovlj blizu da sem oba prehitel. Do konca kroga je nastalo še par živčnih napak, vendar hvala meni, nobena večja Link to post
Marenator 32 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Men osebno najljubša dirka sezone...Sploh zaradi mojih začetkov z igrami f1, ko sem vozil f1 2002 cele ljube dneve... Zlati časi Progo poznam res do potankosti in že komaj čakam prve treninge. Pred sezono sem odpeljal par krogov, se mi zdi da okoli 1.27.xxx. Link to post
FBR18 112 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Melbourne je res odlična pista. Obeta se zelo zanimiva dirka, verjetno še bolj kot drseči Bahrain Link to post
Recommended Posts