Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Zadek odnaša več al manj vsem. Če gremo po pravilih, Kmetec, si že prekršu 6 urno pravilo odjave od dirke........Neresno je to.

Offtopic: Tisti ki živimo v vasi, se lahko brez avtomobila samo j....o :)

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

naredil sem usodno napako, ko sem malo "podmazal" pedala, ki niso delala tekoče, kasneje pa še manj... ob zavojih mi je bremza čudežno, kar pritisnjena ostajala notri, s čimer se pa nisem mislil ubadati vsak zavoj vsak krog... prejt se mi to ni dogajalo, mogoče nekajkrat, a kaj ko mora najslabše pridet ko ravno najmanj potrebuješ...

jbg, bomo poskusili naslednjo dirko, z novim volanom, ker takole vidim da res ne bo šlo... :(

Eh ja nekako pričakovano. Že v glavi sem imel, da se sezona začne v avstraliji tako, da niti nisem bil posebej motiviran za bahrain pa še ta verzije proge je katastrofa, ker drsi ko ne vem kaj. Vožnja po drsalnici 43 krogov je zame preveč.

Q: Ehh že itaq pozno pridem domov, potem se obiski doma tako da sem komaj kaj probal pred Q. Daleč od PB mislim da šele 17 štartno mesto. [wall]

R:Tema... glih tega kar sem se najbolj bal se je zgodilo. Po prvi kombinaciji ovinkov se je en torro rosso (če se ne motim) zavrtel in jaz sem se nekako znašel v tej gužvi in takoj so fasale obese. [Jaoo] Potem sem na ravnem moral ves čas mal v levo držat volan da je šlo naravnost..Vztrajal do boksov (itaq mi je tako palil prve gume da sem po 16 krogih mediumke uničil totalno), ker sem mislil da bodo popravili... Nič od tega... Vztrajal še par krogov dokler mi ni čist dojadilo... :P

Upam na tisti rek...slab začetek dober konec :oops:

En retard me je že v boksih nabil v rit, da sm že tedi skor fršlok fasu. Očitno speed limiter za ene pač ne vela, boli vas đola.

Dirka pa dirka, štih proba, gume sm ugotovu da so vredne pe***a, avto se pelje kot zapravljivček na polnem tanku...sj pravim, lagano sportski.

Q: V prvem delu mi je uspel en super čas [it] in sem upal da v mi v drugem uspe podoben. V drugem delu sm pa oba hitra kroga mal zajebu tak da je zaduščal le za 8 mesto. V bistvu komot bi lahka bil četrti.

R: Eh... dirko sm čist zajebu in končal šele enajsti. Butl kot jst sm 3 kroge pred koncem ugotovil da furam z TC medium [wall], ker sm mel tak naštiman za start. Jst se pa celo dirku sprašujem zaka grem tak počas [Jaoo] . Imel sem tudi velke probleme z gumami da sem komaj prišu skoz cilj sam z enim postankom. Drugi del sem v bistvu samo šparu gume da sem prišu do konca. Med dirko je bilo nekaj dotikov, vendar se mi zdi da nič resnega.

Q1: Takoj pričakovano ratal soliden krog. Bračič tisti retard v boksih sem bil jaz in se ti tudi opravičujem. Sem gledal neki v volan in se spozabil na rdečo luč...

Q2: Prvi poizkus sem moral opustiti zaradi vrtečega se RBRja pred mano. V drugem pa mi je uspel povprečen krog. Prva štartna vrsta je bila dosegljiva, vendar tudi druga ni slaba.

R: Štart povprečen, potem napeta vožnja v prvih krogih kjer mislim, da se nas je 5 borilo na kupi za vodstvo. Sledila je napaka Mesariča, za tem pa še dve manjši moji napaki, ki ju je lepo izkoristil Mirko. Potem vožnja samim s seboj, kar je bilo izjemno težko, saj je bila zbranost na preizkušnji. Prav tako me je že po parih krogih začela bolet rit in trtica tako, da sem komaj vzdržal do konca. Bo treba nabavit bolj mehki zic. Po postanku pa potem nora borba z Mirkotom, vožnja en ob drugem 20 krogov praktično brez napak. - NORO! Nekaj krogov pred koncem sva naletela za krog zaostalega Bračiča in ga lepo obšla, takoj zatem sem naredil manjšo napako in odšel na ciljno ravnino s slabo hitrostjo Bračič pa me je začel kar nazaj prehitevat in me tudi prehitel s poznim zaviranjem. S tem me je nedvomno oviral in izgubil sem zelo dragocene stotinke. Nato pa dva kroga pred koncem prava norišnica. Ko sem se že spraševal zakaj dirkalnik nikakor ne gre preko 310 kmh s praznim tankom mi kapne, da si moram znižat boost (bi ga lahk že zdavnaj znižal) in tako v zadnjem krogu prehitim Mirkota in že mislim in se veselim stopničk na kar naredim v zadnjem krogu usodno napako se zavrtim in tako padem iz 3 na 5 mesto. Žal sta takoj za mano privozila tudi Mirko in Rok Prosen (ki se je z vsakim krogom potihoma nama približeval), ki je z veseljem pobral podarjene čokoladice in banance in tako prišel do stopničk. Mirko ti s tem nisi izgubil prav veliko saj bi bil v vsakem primeru četrti. Torej če se jaz nebi zavrtel bi bil za mano, tako pa si pred mano. Je pa škoda, res škoda, da sem storil to bedasto napako. Vseeno klobuk dol ker si se boril naravnost fantastično. To je bila verjetno ena najboljših dirk odkar se ukvarjam z virt. dirkanjem. Čestitke tudi vsem ostalim, tudi odličnemu dvojcu RBRja seveda. V Avstraliji pa Williams na dvojno zmago! [champ]

Kaj naj rečem...Bahrain zapuščam z mešanimi občutki...

Q: Nekako mi ni uspelo odpeljat pravega kroga, tako, da sem kar zaostal za PB, vendar vseeno dovolj za 6. mesto.

R: Štart kar dober, nato manjša napaka in izgubil sem 2,3 mesta... Po tem sem hitro ujel pravi ritem, po nekaj bojih sem vozil na 5. mestu. Po prvih postankih sem vozil odlično, cca 3,4 sec pred rokom prosenom, nato pa je šlo vse le navzdol. Občutno pregrob sem z gumami, tako, da so mi mediumke držale do 17 kroga, potem sem imel nekako izračunano da grem po 31.krogu v bokse, ampak sem imel že v 28. totalno uničene gume...Tako sem začel izgublat čas, tiste, ki sem prej prehitel(mrhar, nejc in prosen) so mi pa lepo ušli. Po postankih sem mirno le še odpeljal do konca...

Malo sem razočaran, zdi se mi, da sem vozil odlične čase in bi se lahko boril za mesta dosti višja mesta. Kakorkoli, selimo se v meni najljubšo avstralijo, tako, da upam, da se mi tam poklopi.

Kot vidim sem edini buhtl imel dva postanka...že tukaj sem izgubil 2 mesti...Moral bi začeti z hard gumami... [wall]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...