Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

tam nekje ob 8h, 9h gremo gor, odpeljemo kaksno trening dirko... pm, pozabil sem gledat tisto nekaj o formuli na tv slo... je kdo gledal? je blo kaj za videt?

Še enkrat naj opozorim vse na poštene boje... danes med test dirko me je kar par ljudi lepo pošteno zrivalo s ceste... v bodoče brez takšnih vložkov... če ne gre mimo, pač ne gre... na silo drugega ven porivat pa ni način in ravno tako ni način zapirat za vsako ceno. Namreč velja pravilo 1! menjave smeri (ter vrnitev nazaj na idealno linijo) na ravninah. Torej če enkrat zapreš, s tem da greš na notranjo stran, se lahko samo še vrneš nazaj na idealno linijo in to je to. Ne pa da se vijuga po celi ravnini sem ter tja.

Zato naprošam vse naj tudi pošteno prijavljajo incidente. Le tako se lahko zagotovi čimbolj fer dirkanje. [ok]

• Upvote 2

bracic v dobro mira na portalu te naprosam, da se vzdrzis svojega neupravicenega sarkazma, ker so bile gume gume spremenjene glede na glasovanje o gumah, ter bencinu. Sploh pa gume niso nič počasnejše (oprijem SS na prednji osi se je celo malenkostno povečal), pač pa se le mehkejše pnevmatike obrabljajo hitreje.

Hvala!

Pismo ste vsi neki hitri jaz sm trenutno bolj v ozadju sploh ne gre hitreje. Tolk drsim po stezi, da komi odvozm ksn taprav krog :S. No ja...pomojem se bo moja sezona slabo začela.

Ah Mesarič ne sekirej se, sej veš kako je to. Dirka je nekaj povsem drugega kot en hiter krog. Sploh pa je sezona dolga.. Pa glede na tvoje čase iz Španije mislm, da se nimaš česa bat :wink:

Osebno štejem ferrari kot najhujšo konkurenco red bullu [iz]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...