Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

Med. se prej vklopi kot low, in uzame več moči pogonskim kolesom.

ja, to vem, logično, samo je zelo velika razlika, zdaj imam ža 1:33.4

končno nek spodoben čas :D

Moram pa rect,da med tc off in low skoraj ni razlike, medium pa bogpomagi ni pol sekunde je kar sekunda še kaka napaka pa sta dve.Edino gume so pa tukaj bolj prijazne,vsaj do mene.lp

TC sploh na off dat pa bo mir... low naj bi bil ene 2 desetinke počasnejši samo za moje pojme je to še premalo... prednost da se ne zvrtiš praktično nikoli na tako izenačenih dirkah kot bodo letos je pač ogromna pomoč.

Bom to mal spremljal kdo uporablja in kdo ne in na koncu en report napisal :P

Mene samo zanima kako ste zmeril te 0.2 sec... Ker jaz ko sem včeraj probal sploh ne morem zmerit kolk je res razlika, ker enostavno ne pritisnem dovolj hitro gas in ne vozim tako čez ovinke da bi res izkoristil TC... moč navade pač.. :)

ob tem času bi lahko Q Bahraina gledali... :(

Jap. Na žalost pač ne. Sicer pa za tiste, ki ne veste za jutri ob 14.15 rtvslo pripravlja neko oddajo F1 namesto dirke. V njej naj bi se govorilo o novih pravilih, pripravah na sezono itd. Pomojem, da jo bo vodil Ališič.

Jap. Na žalost pač ne. Sicer pa za tiste, ki ne veste za jutri ob 14.15 rtvslo pripravlja neko oddajo F1 namesto dirke. V njej naj bi se govorilo o novih pravilih, pripravah na sezono itd. Pomojem, da jo bo vodil Ališič.

Sej nekaj če že dirke ni :oops:

Tut jest komaj čakam,da se ugasnejo rdeče luči,ampak bo treba še mal počakati in ker v SLORACING F1 ni vojne se bodo ugasnile že v sredo.Komaj čakam ta veliki SPEKTAKEL Shakir 2011. [ok]

Uredil - mrhar
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...