Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Šeruga...e, zdej si men na živc stopil... in dobro preberi kaj ti bom napisal !

Mal brzdaj svoje hormone in mal pazi s kom kako debatiraš ! Forum je javno "dobro" samo to še vedno ne pomeni da lahko počneš karkoli hočeš !

Verjel ali pa ne so tukaj osebe ki za ta portal dajejo svoj denar in svoj čas in sigurno ne zato da boš pisal kar ti na pamet pade, in se kregal s tistim ki ne govori tistega kar tebi paše !

To da se bodo registrirali tvoji kolegi in okoli talali minuse je bila grožnja pa ti sedaj to olepšuj kakor koli hočeš. Če nimaš jajc da to priznaš pa je tvoj problem !

Če bi jaz bil admin tako kot je maxl bi ti bil že adijo !

• Upvote 2
  • Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Samo nekaj bi napisal.

Zelo ušeč mi je tale stavek na novicah f1(Nov je tudi Denis, ki si izkušnje nabira že v WTCC prvenstvu, kjer pa mu zaenkrat še ne kaže najbolje, vendar je napovedal boljše čase v F1 prvenstvu.) :D

Lepo povedano.

Hvala

Včeraj smo mal testiral vse skupaj pa moram reči,da ni več tako kot je bilo,ker se najprej nikakor nisem mogel spustiti pod 1 34 nato sem malo spremenil set in stil vožnje tako,da sem na koncu prišel do 1 33 1xx,vendar še nisem povsem zadovoljen saj je Gregor postavil še 2 desetinki boljši čas.Ampak gremo naprej proti 1 32 xxx [ok] RED BULL TI DA KRILA :D

Uredil - mrhar
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...