denis 38 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Zanima me ip naslov ker se mi je use zbrisalo ??? In ga nenajdem. Link to post
Adri 622 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 SERVER: Ime: SloF1 IP: 84.255.240.239 Pass: sloracing Malce bolj prelistaj drugič, ker je vse na forumu. Link to post
Marenator 32 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 a mi lahko kdo pomaga s tem gmotor 2 errorom? enostavno mi to napiše in ven vrže! nevem v čem je problem...Ni pa v samih progah, kajti izbrisal sem vse, in dodal le petrolijo in ne deluje... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 9, 2011 Avtor Share Napisano March 9, 2011 A popravek imaš? Ne vem kaj bi lahko bilo, ker do sedaj vsem dela normalno in brez problemov. Najverjetneje si ti nekaj zafrknil ali pa mogoče celo kaj preveč pobrisal.. Link to post
MirO 67 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Super Na štartu vse ok brez najmanjšega laga,tole pa bo za Link to post
Maranello 28 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Dobre borbe z nekaterimi dirkači . Sem se pa žal zavrtel in ko sem se poskušal rešiti, sem tak močno vrtel volan, da sem ga iz mize dol cukno , te so se pa še pedali odklopili in ko sem skušal priklopit nazaj, je v mene silovito priletel Bašelj in konec dirke.. Vseeno pa dober začetek. Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 na štartu mi je dvakrat umrl motor Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 9, 2011 Avtor Share Napisano March 9, 2011 Anže ne vem kaj ti z mašino delaš. Mi smo bili v prvi vrsti, pa se nobenmu tut pokadlo ni. Samo v ogrevalnem je treba vozit skoz v 6,7 prestavi in je. Ne pa nekaj na mestu turirat. Bomo pa verjetno malo dviglni tale nivo, ker mašina res takoj crkne. Če greš na pesek si praktično mrtev.. Link to post
Kunčič 43 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Mitja, drugič se ne ustavljaj sredi ravnine, če vidiš, da je nekdo uzadaj. V trenutku sem bil v tvojem zadku, polomil nos avta in obe obesi. Drugač pa zadovoljen, hard gume so mi zdržale 51 krogov, če nebi imel nesreče, bi bil se boril za stopničke. 1 1 Link to post
mrhar 102 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 (urejeno) Ja Marko ti tut mal pazi da se ne zaletavas v rit drugim prosim. Uredil March 9, 2011 - mrhar Link to post
mrhar 102 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 (urejeno) Drugače štart slab potem pa kar v redu do srecanja z Gajserjem nato pa konstantna vožnja na medium gumah 2 x boxsi in na koncu 2. mesto.zadovoljen [ok]pa vse čestitke fenomenalnemu Balažiču. ter Troštu pa škoda,da niso vsi Red Bulli prišli do konca. Uredil March 9, 2011 - mrhar Link to post
Marenator 32 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Kar dobro je bilo, glede na to, da sem tik pred zdajci zrihtal vse, da mi je delovalo...Škoda le, da nisem mogel odpeljati 1. dela kvalifikacij...boril bi se za najvišja mesta... Na dirki pa dober štart, hitro sem prišel na 5 ali 6. mesto. Po prvem postanku sem hitro naredil manjšo napako, ki me je stala prednjega krilca in mučnega lezenja iz tega peska...Nato sem vozil kar dobre čase, primerljive z vodilnimi, tako, da sem kar zadovoljen. Se že veselim sezone!! Link to post
sennas 1 040 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 REZULTATI PETROLIJA! Hvala vsem, ki ste se udeležili testne dirke. Čestitke zmagovalcu Balažicu in stopničkam Link to post
mrhar 102 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Opravičilo Silvotu bil je Gajser. Sorry Silvo. Link to post
Recommended Posts