Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

a mi lahko kdo pomaga s tem gmotor 2 errorom? enostavno mi to napiše in ven vrže! nevem v čem je problem...Ni pa v samih progah, kajti izbrisal sem vse, in dodal le petrolijo in ne deluje...

Dobre borbe z nekaterimi dirkači [it]. Sem se pa žal zavrtel in ko sem se poskušal rešiti, sem tak močno vrtel volan, da sem ga iz mize dol cukno [wall], te so se pa še pedali odklopili in ko sem skušal priklopit nazaj, je v mene silovito priletel Bašelj in konec dirke.. Vseeno pa dober začetek.

Anže ne vem kaj ti z mašino delaš. Mi smo bili v prvi vrsti, pa se nobenmu tut pokadlo ni. Samo v ogrevalnem je treba vozit skoz v 6,7 prestavi in je. Ne pa nekaj na mestu turirat. Bomo pa verjetno malo dviglni tale nivo, ker mašina res takoj crkne. Če greš na pesek si praktično mrtev..

Mitja, drugič se ne ustavljaj sredi ravnine, če vidiš, da je nekdo uzadaj. V trenutku sem bil v tvojem zadku, polomil nos avta in obe obesi. Drugač pa zadovoljen, hard gume so mi zdržale 51 krogov, če nebi imel nesreče, bi bil se boril za stopničke.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Drugače štart slab potem pa kar v redu do srecanja z Gajserjem nato pa konstantna vožnja na medium gumah 2 x boxsi in na koncu 2. mesto.zadovoljen [ok]pa vse čestitke fenomenalnemu Balažiču. [champ] ter Troštu pa škoda,da niso vsi Red Bulli prišli do konca. :oops:

Uredil - mrhar

Kar dobro je bilo, glede na to, da sem tik pred zdajci zrihtal vse, da mi je delovalo...Škoda le, da nisem mogel odpeljati 1. dela kvalifikacij...boril bi se za najvišja mesta... Na dirki pa dober štart, hitro sem prišel na 5 ali 6. mesto. Po prvem postanku sem hitro naredil manjšo napako, ki me je stala prednjega krilca in mučnega lezenja iz tega peska...Nato sem vozil kar dobre čase, primerljive z vodilnimi, tako, da sem kar zadovoljen.

Se že veselim sezone!!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...