mrhar 102 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 (urejeno) Zakaj je pa Anže zaklenu server,če je sam gor. Uredil March 8, 2011 - mrhar Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Zakaj je pa Anže zaklenu server,če je sam gor. sry, pozabil sem it ven, me je fuzbal premamil Link to post
sennas 1 040 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Zdej je offline za par minutk server, da poštimamo tole. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 8, 2011 Avtor Share Napisano March 8, 2011 Pod prenosi je sedaj popravljena datoteka POPRAVEK, tako da prosim, da si naložite. Moda se načeloma ne bo več spreminjalo, le če se odkrije kakšen večji "bug", kot je bil primer s Sauberjem!!! Gume: So 4 zmesi.. Spremenilo se je obrabo in nič drugega. Na 50 krogov dolgi dirki bi gume zdržale približno toliko časa (od najmehkejše do najtrše različice): 8/12/22/50 krogov. Seveda je sama obraba odvisna tudi od steze.. nekje krog več, nekje manj. (izglasovano na glasovanju!) Parc ferme: Odpravljen.. (dogovorjeno po debatah na forumu!) TC: Ker kile za TC niso prijele, smo v hdvju spremenili vrstico: TractionControlGrip=(0.90, 0.09) // Average driven wheel grip multiplied by 1st number, then added to 2nd To pomeni, kdaj se TC dejansko vklopi. Sedaj se vklopi nekoliko prej, kar pomeni nekoliko nižjo hitrost pri pospeševanju predvsem iz hitrih in srednjehitrih ovinkih. Dodatne obtežitve ni. Testirali smo v Avstraliji kjer je bil zaostanek za lowTC cca 0,25s/krog, za TCmed pa 0,5s/krog. TC low je sedaj tudi malo "zmanjšan", tako da je treba vsaj malo paziti pri pospeševanju.(TC je sedaj praktično isti kot pri fsone 2008, ker smo dali iste vrednosti, kot so pri tistem modu) (dogovorjeno po debatah na forumu!) Grafična podoba.. Nejc Janovljak in Matej Resman sta poskrbela za nekoliko spremenjeno grafično podobo igre. To boste itak videli, ko boste sprobali. Hvala! Poraba goriva je nastavljena na isto raven kot je bila lansko leto (izglasovano na glasovanju!) Link to post
denis 38 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Mi lahko kdo pomaga glede teh prog? Ker meni neki noče. Naredil sem čisto po navodilih. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 9, 2011 Avtor Share Napisano March 9, 2011 Potegneš oba patcha (700MB+300MB) Oba odraraš in zaženeš patch1.exe al kako je že.. Kot ciljno logacijo nastaviš C:\..rfactor\GameData.. Sredi inštalacije ti reče, da izberi exe druge datoteke, in jo enostavno najdeš kammor si jo odraral. To je vse. Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Kolkr sm jst testiru rabiš samo potegnt oba dela, začeti unrar iz prvega in dobip Sloracing Trackpack.exe. To poženeš in izbereš Gamedata mapo v svojem rFactorju. Kaj za božjo voljo je tle težkega mi ni jasno... Link to post
mmatic2 4 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Se opravičujem vendar me danes na dirki nebo in najverjetneje tudi v Bahrajnu ne. Lp Link to post
MirO 67 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Instalacija pri meni isto kot pri Bračiču,brez kakršnih koli težav. Pridem pa na dirko sam tolk,da vidmo kk dela server in če je vse ok(par krogov bom naredil) Link to post
mrhar 102 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 A luči na štartu bodo danes al je bolj test. Link to post
sennas 1 040 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Štartnih luč na tel progi žal ni. iMejte plugin, oziroma štarttajte na izi, žal nismo opazili tega do pred kratkim, da ni štartnih luči. Link to post
Adri 622 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Ve kdo kako spremeniti v programu rfDynHUD (TV style..) prikazan napis imena od ETVStandingsWidget, ki je pod Ecclestone TV 2010. Npr. v igri za moje ime - Adrijan Rihter, kaže ARI, torej je vključena prva črka imena in drugi dve priimka. Jaz pa bi rad videl, da so vključene samo prve tri črke priimka. Na sliki je sicer tako tudi prikazano vendar pa v igri potem prikaže tako kot sem že povedal. Slika Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 9, 2011 Share Napisano March 9, 2011 Nisem naredil niti kroga še po tej petroliji Pridem sam tolk da se mal potestira kako dela mod . Link to post
Recommended Posts