reno 37 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 A zdej je petrolija na serverju? Link to post
mrhar 102 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 (urejeno) Mogla bi bit ,če se ne motim.Sam mislim da pride danes še en popravek. Uredil March 8, 2011 - mrhar Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 ja, se strinjam s SchumacherM...lihkar sva bila na serverju, obema se je ustavilo pri 1:12, ko je bila pa prejšna nastavitev gum, je šlo pa za šalo pod 1:10...v vožnji se zelo čuti, pa tudi v času... bi mogoče dali nazaj stare nastavitve gum? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 8, 2011 Avtor Share Napisano March 8, 2011 Anže, Bračič.. Če sta počasnejša lahko krivita le sebe. Gume so čisto iste kot so bile prej. Če ne verjameta si poglejta .tbc fajle. Edino kar je drugače je le poraba goriva. Anže drugače pa malo dvomim, da je šlo ravno za šalo pod 1.10, ker sem samo dva zaenkrat vidu, da sta se peljala pod 1.10.. Je pa res da bo en mini popravek, ker smo včeraj odkril da kazenske kile za TC ne primejo in smo zdej drugače rešil zadevo. LP! Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 hm, dam glavo probaj it ti... res, ker včeraj sem še peljal 1:9.7 vsak krog, danes pa, isti setup, obraba gum je nenormalna, pride do 145'C v prvem hitrem krogu pri SS, kar pa mislim da prej ni doseglo... predlagam da probaš, da se prepričamo... Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Anže, Bračič.. Če sta počasnejša lahko krivita le sebe. Gume so čisto iste kot so bile prej. Če ne verjameta si poglejta .tbc fajle. Edino kar je drugače je le poraba goriva. Anže drugače pa malo dvomim, da je šlo ravno za šalo pod 1.10, ker sem samo dva zaenkrat vidu, da sta se peljala pod 1.10.. Je pa res da bo en mini popravek, ker smo včeraj odkril da kazenske kile za TC ne primejo in smo zdej drugače rešil zadevo. LP! hitro si rekel, da ne verjameš... lahko vidi administrator čase kako? ker sem peljal 1:9.9, sem celo slikal, a kaj ko sem rfactor moral še enkrat naložit, drugače pa je potem v nadaljevanju šlo do 1:9.7 častna! Link to post
Grega Balazic 295 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 meni s temi gumami še vedno gre pod 1:10, ali pa nisem dobro dal not, poraba je pri meni 3.55l na krog, nevem no. Ne morem pa najti nobenega serverja, ker mi tam v listi serverjev piše ka je ta rfactor kao potencialno nevaren. Ma kdo kakšno idejo? Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 hitro si rekel, da ne verjameš... lahko vidi administrator čase kako? ker sem peljal 1:9.9, sem celo slikal, a kaj ko sem rfactor moral še enkrat naložit, drugače pa je potem v nadaljevanju šlo do 1:9.7 častna! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 8, 2011 Avtor Share Napisano March 8, 2011 Sem učeraj probal s temi gumami in se pelje isto kot prej, ker so itak iste Balažič, pravilno si dal notri, ker če nebi bi imel porabo manj kot 3l. Potencialno nevaren? wtf? LP! Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Sem učeraj probal s temi gumami in se pelje isto kot prej, ker so itak iste Balažič, pravilno si dal notri, ker če nebi bi imel porabo manj kot 3l. Potencialno nevaren? wtf? LP! pri meni isto, ko daš JOIN, zelo dolgo nalaga, potem pa piše "matchmaker did not respodn", ne najde nobenega serverja Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 8, 2011 Avtor Share Napisano March 8, 2011 Potem matchmaker zajebava. Probajte z IPjem. Link to post
Oxy 11 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Anže, Bračič.. Če sta počasnejša lahko krivita le sebe. Gume so čisto iste kot so bile prej. Če ne verjameta si poglejta .tbc fajle. Edino kar je drugače je le poraba goriva. Anže drugače pa malo dvomim, da je šlo ravno za šalo pod 1.10, ker sem samo dva zaenkrat vidu, da sta se peljala pod 1.10.. Je pa res da bo en mini popravek, ker smo včeraj odkril da kazenske kile za TC ne primejo in smo zdej drugače rešil zadevo. LP! Kaj se je pa spremenilo ali dodalo za kile in koliko se jih dobi za tc in ostalo. Link to post
KOKL 223 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Kmalu pride zadni popravek!, neglede kako bo kaj nastimano bojo pogoji za vse enaki, tako da nima veze kok si prej vozu! Ampak bo veze kok bos zdej vozu! Link to post
KOKL 223 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Soster za tc mislim da je bilo misleno 60 na med in 50 low ali pa (50),(40) sam na zalost ni prjelo , tako da bo danes novi popravek da bo vse delal tako kot more =) Link to post
sennas 1 040 Napisano March 8, 2011 Share Napisano March 8, 2011 Delo na finalnem popravku (zaenkrat) bo kmalu končano. Jutri ga boste vsi potrebovali, zato spremljajte to temo in prenose. Link to post
Recommended Posts