Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Smo se mal drajsal sem moral sprobat nov volan,ki mi ga je podaril Sašo Prosen hvala Sašo tako,da sem popravil čas za dve sekundi z istim setom 1 32 545 to je pa res uzitek vozit,še enkrat hvala SAŠO. [ok]

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Smo se mal drajsal sem moral sprobat nov volan,ki mi ga je podaril Sašo Prosen hvala Sašo tako,da sem popravil čas za dve sekundi z istim setom 1 32 545 to je pa res uzitek vozit,še enkrat hvala SAŠO. [ok]

np [ok]

• Upvote 1

Meni igra trza (ko da štekne na vsako sekundo, čeprav je fpsjev skoz nad 100) če je Sauber noter (zanimivo, brez Sauberja ne, in to s tem popravkom s katerim vidim Sauber, bo na voljo za vas kmalu).

EDIT: Sem malo znižal detajle ostalih avtomobilov (medium), sedaj deluje vse normalno (100+ fps na štartu v Petroliji). Na full detajle ostali avtomobili se pa vse teksture pokvarjo, tako de tle je verjetno neki slabo optimizirano. Mogoče pa samo z AI, ne vem. Povem tistim, ki mogoče imate res dobre računalnike, pa vam neki ne dela prav. :)

Uredil - sennas

Alo. Kdo se je šou špilat z gumami?!? Ka mamo zdej? Zmazek nčvredn od gume, še 1.12 komi lepo gre po Petroliji, prej nism švicnu za 1.10. A se nismo lepo zmenli da se vse pusti pri miru??

• Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...