mrhar 102 Napisano March 4, 2011 Share Napisano March 4, 2011 Prvi test je pokazal 1 34 8xx pa je se veliko rezerve tolk za intermezzo. Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 5, 2011 Share Napisano March 5, 2011 Vse proge so že downloadane, svaka čast Megauploadu, vse tiste iz mape sm lah dol skinu naenkrat. Zdej pa par dni da jih potestiram, pol pa dobite luksuzni .exe inštaler 2 Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 5, 2011 Share Napisano March 5, 2011 No, ker sem ugotovil da so skoraj vse proge že znane od prej, le polepšane RFT/WCP varjante, je bilo potrebno zelo malo testiranja Paket se nalaga na Megaupload, tako da boste že danes prejeli 2011 paket prog Ker pa seveda ne plačujem za račun na MU, bo download v dveh delih, skupno 1GB. 1 1 Link to post
mrhar 102 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 (urejeno) Hej Grega a ni Bahrain iz ctdp v 2.0 k je reku Vodičar.k Al sem pa jest Lojz. Drugače pa komaj čakam server,da se končno prične.Pa veliko sreče na dirki Petrolija.lp :wink: Uredil March 6, 2011 - mrhar Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Seveda je, to je tistga mal testiranja k je blo treba, te dodatne proge. Tko k sm prej že napisu ka bom dodal. Vam pa z veseljem predstavljam Sloracing Trackpack za 2011. Del 1: http://www.megaupload.com/?d=UYR2NSFW Del 2: http://www.megaupload.com/?d=BS6YDJ74 Downloadajte oba dela, daste unrar za prvi del in se vam pojavi inštaler. Vsa navodila so notri v njem, le na to vas opozorim. Ko izbirate lokacijo inštalacije, vam tam že piše Locations. S tem se ne obremenjujte in izberite tole pot Disk z rFactorjm\rFactor mapa\Gamedata. SAMO do tukaj izberite pot, Gamedata naj bo vaš zadnji klik. Ko kliknete ok, mora vaša pot izgledati Disk z rFactorjm\rFactor mapa\Gamedata\Locations, ki se samo doda. Drugače ne bo na pravo mesto inštaliralo. Zelo simpl inštalacija, vse skupaj je cca 1GB, zato je v 2 delih. Uživajte 5 Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Če je kakšen interes lahko jaz danes zvečer postavim server z novo verzijo moda-a + bahrain. Nekako se mi ne drajsa Petrolije in Muggelo-a Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Počasi bom tudi jaz moral probat vse skupaj, samo ne danes (wtcc imola). Sem pa peljal Petrolijo včeraj ali predvčeraj par krogov in je prišlo do 1:12 ampak je še lufta ker so moji ovinki zaenkrat širši kot je dejansko proga Link to post
sennas 1 040 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Danes na uradnem serverju izjemoma Bahrain, zaradi velikega povpraševanja. Naslednji teden pa testna dirka na Petroliji. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Odlično , se vidmo okol 21h Link to post
Maranello 28 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Meni dela.. Dol povleči oba paketa, potem pa enega samo razširi npr. na namizje, se ustvari 1 datoteka .exe(združena sta paket 1 in 2) in tisto samo inštaliraš v 'rFactor --> GameData'. Link to post
reno 37 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Jaz sm na serverju a kdo pride? Link to post
reno 37 Napisano March 6, 2011 Share Napisano March 6, 2011 Mah sej sm ze nehol. Sm mislu, da bom bolj razpolozen za furat pa ocitno nism =). Skos se vrtim ne vem ce sm uspel 3 case narest. Pa se to sm pr vsakmu neki zafrknu. Tale Bahrain mi ne lezi kej prevec. Link to post
Recommended Posts