SchumacherM 58 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Danes sem na novo postavu comp pa še vedno trese v cocpitu tako ,da ne vem kva je še treba postoriti,da ne bom več škilu. Pa ni problem v škiljenju,ampak preveč trese cocopit.hvala za odgovor.lp f1 Resno al ka? Format za tresenje kokpita? K se je že večkrat napisalo da se v enem ini fajlu vibrations da na 0 pa je. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Star. Ja to vem,samo katera pista točno, oziroma čas bi že bil da se naredi trackpack ki se bo uporabljal. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Bahrain bo CTDP verzija 2.0 Nekega fiksnega trackpacka ne bo, ker bomo vsako dirko uporabili najboljšo verzijo steze, ki bo takrat na voljo. Download link bo objavljen v prvem postu teme vsake posamezne dirke. Bo pa večina stez iz tistega packa, ki je na megaupload. LP! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Bahrain bo CTDP verzija 2.0 Nekega fiksnega trackpacka ne bo, ker bomo vsako dirko uporabili najboljšo verzijo steze, ki bo takrat na voljo. Download link bo objavljen v prvem postu teme vsake posamezne dirke. Bo pa večina stez iz tistega packa, ki je na megaupload. LP! thanks za info... Link to post
Oxy 11 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Bahrain bo CTDP verzija 2.0 Nekega fiksnega trackpacka ne bo, ker bomo vsako dirko uporabili najboljšo verzijo steze, ki bo takrat na voljo. Download link bo objavljen v prvem postu teme vsake posamezne dirke. Bo pa večina stez iz tistega packa, ki je na megaupload. LP! Vem da so proge dobre ampak tracpack bi bil za moje pojme boljša izbira ker se je to za vsako dirko nova štreka lani pokazalo da ni vredu saj je bilo dovolj problemov. Vsaj jaz tako mislim. 3 1 Link to post
FBR18 112 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Tist iz megauploda ima piste odlične. Tako da kar se mene tiče je to to. 2 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Ja ne vem.. Jaz mislim, da je boljše, da sproti dodajamo proge, kot da se vežemo na točno določene že eno leto prej. Zaradi mene lahko potemtakem nekdo naredi tracpack. Predlagam, da to naredita Šoster in Bračič, ki se najbolj zavzemata za trackpacke S tem prevzemata odgovornost za vse graje na izbiro proge s strani članom. Pa če do tega pride, naredita tako, da samo rFactor mapo skopiraš v igro in dela, brez da bi bilo potrebno dajati vsako mapo na točno določeno lokacijo. Link to post
sennas 1 040 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Uporabljali bomo samo preverjene proge, torej z rfcentrala, wcp in tiste z megaupload. Prvih 5 je praktično že določenih (Bahrain CTDP 2.0, Avstralija megaupload, Malezija megaupload, Kitajska megaupload, Istanbul megaupload). Trackpackov pa ne, ker nekatere proge so konstantno updejtane (npr Abu-Dhabi, kaka Koreja, Indija, itd) in bomo pač uporabljali tiste verzije, ki bodo ob določenem času najboljše. Jaz menim, da je tak sistem najboljši , lahko pa izdelate trackpack s teh prvih 5 prog oziroma vam uspe uganiti vseh 20 pravih verzij RFT packa ne, ker ma ene par čudnih prog vmes in povsod so tisti hunski oglasi, česar res ne mislim gledat celo leto Lp 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Citiram ORL admina. "Hi. Finally - mod would be released today or tomorow (depend from upload speed). During season we planning upgrades." Link to post
sennas 1 040 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 No, lepo lepo, bomo dal takoj na server, ko bo mogoče. Puščajte linke v tej temi, dajte na megaupload tisti ki imate hitre povezave, ko bo zunaj. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Ok še nekaj, da ne bom brezveze pisal navodil.. Trenutno imamo tako spisana pravila, da bo za prvih 10 veljal parc ferme za gume in da bojo dirko začeli z istimi gumami kot so peljali kvalifikacije, se pravi da bojo začeli z obrabljenimi. Možnosti so naslednje: 1.Parc ferme velja in dirko se začne z obrabljenimi gumami, ampak se potem med dirko ne da zamenjati na drugo zmes. Se pravi če vozite kvalifikacije z soft zmesjo, ne boste mogli ob postanku zamenjati na drugo zmes gum. 2.Parc ferme velja za obrabo ampak ne za zmes. To pomeni da se dirko začne z že obrabljenimi gumami, in se med samo dirko lahko menja tudi zmes, torej točno to kar mi hočemo. Nastane pa problem, ker lahko odvoziš kvalifikacije na SS ampak potem za dirko zamenjaš na Medium, ki bojo sicer toliko obrabljene, kolikor si SS pokuril na kvalifikacijah. 3.Nimamo parc fermeja za gume. Torej, zaenkrat se da narediti to kar je pod točko 2, vendar bi bilo ob tem potrebno preverjati "poštenost", da ne bo nihče uporabljal različnih zmesi za kvalifikacije in štartom dirke. To se enostavno preverja s pomočjo telemtrije. Torej bi prvih 10 na kvalifikacijah moralo poslati 4 fajle na nek določen mail. To vam vzame 3min časa po vsaki dirki in 3 min, da si prvič naložite program in spremenite 2 številki, da vam stalno snema telemtrijo. Programček se imenuje data aqusition plugin in je velik nekaj KB. Ta način bo še dodatno preprečil možnosti goljufanja, za katere vsi vemo da so načeloma možne in s tem se bo zbrisal še zadnji kaček negotovosti, ki se poraja pri nekaterih. Torej.. na kratko.. Če hočemo imeti tak sistem kot ga imajo v realnosti, si bo moralo prvih 10 na kvalifikacijah vzeti 3min časa po dirki, da 4 fajle pošlje na nek mail. In vsem nam bo vzelo 3 min, da si naložimo program (to seveda samo prvič). Imajo pa tak sistem v praktično vseh najboljših ligah na svetu (FSR,GTRGP,..), da se prepreči možnost goljufanja, ker v telemtriji se vse vidi. Zdej povejte če se vam tega ne da pošiljati, ker brez preverjanja se takega sistema parc fermeja ne bomo šli. Če ne bo negodovanja, se bo pošiljalo telemetrijo, tisti ki tega ne bojo poslali v roku, ki bo določen, bojo na naslednji dirki kaznovani s štartom iz zadnjega mesta. Prav tako tudi kršitelji.. Napište če ste za ta sistem ali ne. Ni pa tako zakomplicirano, kot se morda sliši Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Jaz sem za. Seveda bo treba najprej prit med top10 ampak nimam nič za skrivat, tako da kar dajmo preverjat Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Jaz sem absolutno za, da se pošilja pa ne samo zarad gum. Plugin itak uporabljam da mi motec dela, samo ne vem pa kaj to pomeni za tiste ki imajo PC-je s slabšim performancam. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Rate, bomo itak dali na 1, tko da en bo dodatno obremenjevalo računalnika. Link to post
Recommended Posts