Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Guest Anže Nose

Očitno ne, lepo sem napisal da so jim skinali hotfile lokacije, na strani njihovi te pa direktno tja linka.

Sej ni važno več, MU je na voljo.

aja, sry, za to stvar pa nisem vedel... no, meni je še delalo...

lp

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Danes sem malo vozil ferrarija po barceloni. Zakon je tale ferrari res ga je užitek vozit. Najboljši čas, ki sem ga pa odvozil je bil 1.19.685. Pomojem kar soliden čas :). Aja gume bi bilo pa potrebno v tem novem patchu ponovno probat, ker imam občutek, da niso iste kot v prejšnem patchu, da ne bomo po nepotrebnem neki svoje gume delal.

Gume so spet take da se Hard in SS guma skoraj enako obrabljajo... tako da...Zaradi mene lahko tudi tako ostane, če bi se večina strinjala, samo ni logike da se hard tako obrablja...

Polek tega pa je bilo že glasovanje glede tega in vozniki so se že odločil...

V pravi Formuli 1 je velika možnost, da bo prišlo do drugačnega termina med dirkama v Avstraliji in Bahrajnu. Sezona se naj bi začela v Avstraliji, Bahrajn pa naj bi bil prestavljen po Maleziji. Če se to res zgodi, potem pride do drugačnega termina dirkanja tudi v ligi?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...