Marenator 32 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Ja, res je bilo vredu. Glede udeležbe in vsega. Zimska testiranja v pravem pomenu besede Čeprav mi je, ko sem se prvič zapeljal iz garaže, tako štekalo, da sem mislil, da bo nemogoče vozit..Potem se je nekako skašljalo vse in sem nadaljeval brez problemov. Bo kar zanimivo letos... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Mod je res dober...mi je veliko bolj všeč kot rft2010 in najbrž bom tud bistveno več treniral kot lani Link to post
reno 37 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Jap zakon mod je res. Med vsemi, ki smo jih probali od F1 modov mi je ta najboljši. Ne vem zakaj sam res je dobr filing furat. Mogoče tud zato, ker že dolg časa nismo nč od F1 fural sam pomojem, da ne. Vodičar: glede motorjev pa mal praši tistega, ki dela ta mod kako je s tem. Mogoče bo to v končani verziji odpravljeno. Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Ne rabiš nč odpravlat, boost pustit na 4, radiatorje ofnat pa je. Ni težko dva gumba kliknat. Ne bo nč na setupe vplivalo ker bomo meli vsi isto. Kdor bo mel drgač mu bo pa tk al tk mašina poknala in si bo sam kriv. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 8, 2011 Avtor Share Napisano February 8, 2011 Kolikor sem govoril z unim, ki je odgovoren za fiziko pri orl modu, bo edina stvar, ki se bo spremenila to, da bojo boostu dodal malenkost moči, da bo čas z boost 1 še boljši kot z boost 4. Seveda je jasno da se boost 1 na diki ne bo uporabljal, ker vam bo nekaj krogov kasneje razgnalo motor. In mislim, da je prav tako. Letos se moda razen rfmja(parc ferme rule) ne bo spreminjalo, da ne bojo potem nekateri spet preveč pametni. Link to post
mrhar 102 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 upam da bomo dons tut kaksen test opravl.seveda pa tudi armoroli bo treba, čeprav se mi zdej zdi k da bi fičota vozu Link to post
denis 38 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Ja lahko bi ga že zdele. Link to post
reno 37 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Denis pejt mal vn madona zunej je sonce bos pol zvecer furov . 1 Link to post
Big_Boy 14 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 včeraj bi prišel testirat sam kaj ko nisem vredu proge not dal ker je vse tak čoravo blo potem pa se mi več ni dalo Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Evo še par posnetkov bolidov ki jih ni v demu : Ferrari : Williams : Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Sauber : Mercedes : Link to post
FBR18 112 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 Pa kako vama je motor razneslo... samo razneslo al je vedno prej pregrevanje? Meni na 2 2 še ni razneslo, pa tudi pregrevalo ne če se le nisem zvrtel s piste. Link to post
mrhar 102 Napisano February 8, 2011 Share Napisano February 8, 2011 najprej pregrel pol pa raznesel po cca. 8 ih krogih. Link to post
Recommended Posts