reno 37 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Se pravi danes odpade? Kakorkoli povlecte celoten trackpack, da bomo meli vsaj za naslednje dni. Link to post
sennas 1 040 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 A se ne morte zment za eno progo z rfcentral hehe , pustite te packe..... Link to post
denis 38 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 NO evo 2 del potegnjen dol. Link to post
Marenator 32 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 ja, določimo eno progo pa sprobajmo, bomo ju3 celoten trackpack dol vlekli :wink: Link to post
reno 37 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Kaksne povezave mate vi jaz sm mel trackpack v 10min dol Link to post
denis 38 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 JS sm hotu pelat. pa sm vidu da sm narobn packet zlovdu dol. zdej mam urejeno . Naredi kdo srver Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 5, 2011 Avtor Share Napisano February 5, 2011 Evo zdej sm pršu dam. Do Kmetca ste porihtani. Naslednji izbira Resman itn. Dovoljenje za ORL mod imamo, tako da se bo uporabljal ta mod. :wink: Link to post
reno 37 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Za jutri se pol zmenmo. Link to post
Big_Boy 14 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Andrej klump povezave mamo jutri pa se 100 poslov vidimo Gregor jaz sem vzel Hamiltona bi lahko popravo Link to post
reno 37 Napisano February 5, 2011 Share Napisano February 5, 2011 Ja sej pravim. Povlecte trackpack do jutri pa je. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 6, 2011 Avtor Share Napisano February 6, 2011 Hehehe.. Čudi me nekaj komentarjev nekaterih uporabnikov. Tako zaverovano trdijo, da je bil lanski mod neznosno drseč, podkrmarjen, bla bla bla.. Če bi pogledali na primer lanskoletni čas v avstraliji in čas s tem modom, bi presenečeni ugotovili, da so bili lanski časi cca. 3s hitrejši kot bi bili sedaj z ORL modom. Ne vem sedaj s koga se norca delate, iz nas ali iz sebe Kar se tiče moda. Kot ste mogoče nekateri opazili, je nekaj stvari drugačnih kot pri rft oz fsone modu. Boost je obraten in sicer je boost 1 najmočnejši, 4 pa najšibkejši. Naj že v naprej opozorim, da je motor mnogo bolj občutljiv kot pri lanskem modu in vam ob vožnji z boost=1 raznese mašino v parih krogih, ne glede na to kako veliko zračenje imate. Torej.. Potrebno bo paziti na motorje.. Gum se ne bo spreminjalo, se bo pa dalo obrabo gum na 2x, ker na normal, se gume obrabljajo zelo malo in bi bilo možno odpeljati z enim samim postankom celotno dirko na SS gumah. Glede na našo dolžino dirk, bi morali dirko začeti s cca 160l goriva, kar je pribložno 50-60l goriva manj kot je to v realnosti oziroma v lanskem letu. Ali hočete, da se to pusti ali se naj porabo malenkost poveča, da bo za dirko potrebno cca 200-220l goriva? Imam še eno idejo in sicer.. Ali ste za da bi imeli tudi mi pravilo 8motorjev na sezono? Torej, prvo dirko začnemo vsi z 1. ter predpostavimo da 1 motor drži 3 dirke. Se pravi da ste po 15 dirkah brez okvar porabili 5 motorjev (15:3=5) Iz tega sledi, da ima vsak možnost dirkati z 7 motorji in ima 1 rezervnega če se mu okvari. Če se mu okvarita dva bo imel na eni dirki +10 mest na štartu, tako kot imajo zares. Torej, ste za? ali je preveč komplicirano? Kar se pa tiče performancov gum.. Če gledamo razlike glede na Soft gume zgelda nekako takole (Testiral v Malziji) SS: -0.3s S: 0,0s M: +0,5s H: +1,0s Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 6, 2011 Share Napisano February 6, 2011 Bolj ko bomo komplicirali, slabš bo. V teoriji super ideja, samo z rFactor1 ter modi ki jim ne useka mašina, ne vidim smisla. 1 Link to post
Big_Boy 14 Napisano February 6, 2011 Share Napisano February 6, 2011 men se zdi to z motorji preveč komplicirano pa tudi razmišlat moreš te dosti potem med sezono bolše sistem oldies but goldies 1 Link to post
FBR18 112 Napisano February 6, 2011 Share Napisano February 6, 2011 Na 1 ali pa 4 motor jaz ne vidim razlike v performansah... Z obrabo gum na 2x se strinjam, pri motorjih pa sem za neomejeno št motorjev. Sploh če ni razlik v tunanju potem tud folk ne bo kuril motorje. Za gorivo mi je vseeno ali je 160 ali pa 200l Link to post
Khorne 4 Napisano February 6, 2011 Share Napisano February 6, 2011 Evo vse sem porihtal... Edino v UserData mi ni naredil Tim Godlar.PLR fajla tako, da ne morem nastavit ogledal v kokpitu. Je pa zanimivo, setupe mi shrani v igri ali nevem kako, ker ko dam iskanje po rač. isto ime od setupa mi nikjer ne najde. Ne vem kako je to možno. Če ima kdo kako idejo bi prosil na ZS, da ne bomo zašli s teme. Lp, Tim Link to post
Recommended Posts