Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

A ste probali, F1 ORL mod demo? Dejte ga probat, ker do sedaj so ga vsi pohvalili, ki so ga vozili. Smo ap trenutno sredi pogajanj z ORL ligo, da dobimo pravico za uporabo njihovega moda.. Zanekrat lahko povem le to, da kaže dobro [smoke]

Je pa orl mod drugače konvertiran mod iz igre F1 2010, z njihovo fiziko. Imajo enako 4 komplete gum tako kot smo imeli lansko leto, s podobnimi karakteristikami.. Je pa princip moda "easy to drive, hard to master".

končna verzija naj bi bila končana čez dober teden.

LP!

Po le parih krogih F1 ORL moda enostavno recs to je noro :D , mod je fantasticen , voznja z njim je odlična tako da nujno probajte, ker vam bo zagotovo vseč! Lahko samo upamo da Vodicarju rata dobiti pravice ! [it]

in tu je predstavitev novega moštva ter bolida za novo sezono,hvala dizajnerju matej resmanu čakam pa še moštvenega kolega. [champ] mal sem pa razočaran,ker sem dobil samo sto mio. eur :D

in tu je predstavitev novega moštva ter bolida za novo sezono,hvala dizajnerju matej resmanu čakam pa še moštvenega kolega. [champ] mal sem pa razočaran,ker sem dobil samo sto mio. eur :D

Posodiš meni kak milijonček, da podkupim Resmana? [Jel2]:roll:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...