Adri 622 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Grega je zaljubljen v Williamsa, torej če čma bit teammata morem tut jest vzet Williamsa. Zdej pa jaz izbiram dosti pred njem in če jaz npr. izberem Williamsa in potem recimo še en Williamsa, za Grego zmanjka sedež v Williamsu in vse izpade tako, kot da bi mu jaz vkradel sedež v tej ekipi. Ok, dost filozofiranja z moje strani Link to post
resman 3 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 ja boš pa testn voznik pr nama Grega kšn evro boš pa že dobu Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 sej ne, nihče mi ne bo ukradel sedež. Saj če ne letos, potem pa sigurno drugo leto vzamem williamsa z manjšim menjalnikom in ošišano ritjo! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 Tudi če je proga dolga 2min boš imel na razpolago 2 hitra kroga. Pač mogoče bo kdaj malček loterije, pa saj je prav tako, da bo bolj zanimivo. Neke hude gužve pa nebi smelo biti, glede na to da nas bo na stezi samo 10. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 Vedran si je izbral avto.. Izbirajte naprej Spremljajte temo oz prispevek na prvi strani, ker ne bom pisal za vsakega, ki se je prijavil. Link to post
Khorne 4 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Jooo mogoče mogoče še jaz pridem v prvenstvo. Ampak res so male možnosti zaenkrat, so se pa nekolko dvignile od danes naprej, ko sem zrihtal rf. Prej mi je štekal na low/off vse zdaj pa dela tako kot ima za bit. Res pa je, da kakšenga moda še nisem probal samo tiste mode, ki so že v intstalaciji. sori malo off topic. Drugače se mi zdi, da je tale Q2 odlična popestritev. 5 minut je več kot dovolj, pred leti, ko sem vozil v eni ligi oziroma moji prvi heh smo imel samo en hiter krog na voljo... tisto je bi bilo še bolje, je bil pa isti sistem, ko so bile qual na tri dele razdeljene. Ma uglavnem mogoče se vidmo kaj na stezi. Ajde Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 No super Uglavnem, če se odločiš da boš peljal, se daj čimprej, ker med rednimi je samo še 1 prosto mesto. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 jest sem tako daleč na koncu napisan, da sploh nimak kaj za izbirat Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 nejc a je že kaka ponudba za naju Link to post
Adri 622 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Sem slišal, da vama Force India ponuja 96 milijonov, each. Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 mal počaki k me glih ron denis kliče moment.denar bo....... Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 (urejeno) nejc tale ron denis je pa škrt za oba da 6 mio jej jej.da ni slzčajno od resmana gorenjca prjatu. Uredil February 3, 2011 - mrhar Link to post
KOKL 223 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Caki caki, mam na liniji Dietricha Matesicha nama punuja vsakemu po 15 miljonov evrov za v Toro Rosso Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 Ok fantje, dejmo se mal umirit zdej s temi komentarji, ker to je šlo pa že počas preko meje. Napišta kaj bosta vozila in to je to.. 2 2 Link to post
resman 3 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 mal heca pa more bit pomoje da čakata na na jutrišno predstavitev mclarna Link to post
Recommended Posts