Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Grega je zaljubljen v Williamsa, torej če čma bit teammata morem tut jest vzet Williamsa. Zdej pa jaz izbiram dosti pred njem in če jaz npr. izberem Williamsa in potem recimo še en Williamsa, za Grego zmanjka sedež v Williamsu in vse izpade tako, kot da bi mu jaz vkradel sedež v tej ekipi. Ok, dost filozofiranja z moje strani [Jel2]:D

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jooo mogoče mogoče še jaz pridem v prvenstvo. Ampak res so male možnosti zaenkrat, so se pa nekolko dvignile od danes naprej, ko sem zrihtal rf. Prej mi je štekal na low/off vse zdaj pa dela tako kot ima za bit. Res pa je, da kakšenga moda še nisem probal samo tiste mode, ki so že v intstalaciji. sori malo off topic.

Drugače se mi zdi, da je tale Q2 odlična popestritev. 5 minut je več kot dovolj, pred leti, ko sem vozil v eni ligi oziroma moji prvi heh smo imel samo en hiter krog na voljo... tisto je bi bilo še bolje, je bil pa isti sistem, ko so bile qual na tri dele razdeljene. Ma uglavnem mogoče se vidmo kaj na stezi. Ajde

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...