gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 2.03 Kvalifikacije Kvalifikacije bodo potekale v dveh delih, brez omejtive krogov. - Q1 (practice 4 v igri): -Ta del traja 10min, vozijo vsi dirkači, brez parc fermeja. Najboljših 10 se uvrsti v drugi del kvalifikacij. - Q2 (kvalifikacije v igri): -Ta del traja 5min, vozi samo prvih 10 dirkačev iz prvega dela kvalifikacij. Tukaj že velja parc ferme za vse nastavitve, razen za gorivo, ki ga boste lahko dotočili v ogrevanju. Z gumami, ki jih boste uporabili v drugem delu kvalifikacij, boste začeli dirko. -Velja pravilo 107% Razlaga: Po podanih predlogih nekaterih prijavljenih, smo se odločili za novo pravilo, opisano zgoraj. Na ta način se bomo približali realnim pravilom, ki so v uporabi v F1. Drugi del je kratek in bo omogočal cca 2-3 hitra kroga, tako smo delno potešili željo nekaterih po samo enem hitrem krogu. Prvih 10, ki se bojo kvalificirali v 2. del kvalifikacij, bo dirko začelo z že obrabljenimi gumami iz kvalifikacij, kot je to primer tudi v realni formuli 1. p.s. Zaradi sigurnosti, da bojo pravilno razvrščeni tudi dirkači od 10 mesta naprej, se bomo po kvalifikacijah povezali na strežnik, da se preveri če je vse uredu in mogoče tudi kaj popravi, zato bo letos Warm up dolg 5min. Link to post
Marenator 32 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Super, mi je všeč! Škoda le, da sem toliko zasral v armaroliju, da po lanskem HRTju, letos spet nebom imel kakšnega "dobrega" bulida... Link to post
sennas 1 040 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Predlagam raje warm up 10 min. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 3, 2011 Avtor Share Napisano February 3, 2011 Super, mi je všeč! Škoda le, da sem toliko zasral v armaroliju, da po lanskem HRTju, letos spet nebom imel kakšnega "dobrega" bulida... Glede na to, da je še nekaj prostih mest v "top" moštvih (mclaren, renault), bi znalo kej pametnega ostat :wink: Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 to mi je pa všeč.da se približamo pravi f1,ker se letos z bratom seliva iz nekonkurenčnega virgina v bolje situirano moštvo,sam ne vem še kdo nama bo več denarja ponudil.čeprav mava kar nekaj ponudb vrhunskih moštev.ja kdor je dober je dober. Link to post
KOKL 223 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Sandi pravkar sva dobila , sporocilo od Toro Rosso , Mclarna in Force Indije ce bi vozila za njih, samo počakajva kdo nama bo več evrov ponudil. 1 Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 nejc iz pod petnajst miljonov se ne pogovarji,če ne bova sla dtm vozit tam dajo 20 miljonov,kr počaki da vidva kva bo.naj se stepejo za naju. Link to post
reno 37 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Kul ideja samo se mi zdi 5min za Q2 malo prekratko, ker recimo pri nekaterih progah so casi skoraj 2min. Primer je bahrain kjer smo imeli čas enega kroga okoli 1m50s. To najbrž pomeni, da se bomo vsi naguzvali prvo sekundo iz boksov in s tem verjetno drug drugega ovirali pri hitrem krogu zato se mi zdi boljše malo podaljšati čas. Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Jaz sem se williamsu ponudil zastonj in rekli so 100% da me vzamejo, tko da... Link to post
KOKL 223 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Grega mislim da boš mogel Resmana podkupiti ,ker izbira pred teboj , po mojih informcijah je še zmeram 50% lasnik williamsa , s tem da je še gorenc ga bos mogel kar močno podkupiti. Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 ta je pa res gorenjska , grega pust resmana ta sam enkrat na mesec računalnik pržge.nč treningov nav. Link to post
resman 3 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Če le niste preveč hudi fani Williamsa bi vas lepo prosil, da prepustite sedeža zame in Grego B. To je samo želja, upam da bo uslišana. Lp paa ne moreš vrjet kuko da sta se vidva zdej u wiliams zapičla jest mam TRR prpravlen, da se začnemo pogajat Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Čakte mal... a niso vsi bolidi enaki po karakteristikah ? Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Nekoliko smo offtopicali Kako bo na koncu bomo videli, upam da dobim modrega, če ne pa pač kaj drugega Link to post
mrhar 102 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 baje bojo nekateri brez kersa jej jej kako pa to. Link to post
Recommended Posts