Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

2.03 Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v dveh delih, brez omejtive krogov.

- Q1 (practice 4 v igri):

-Ta del traja 10min, vozijo vsi dirkači, brez parc fermeja. Najboljših 10 se uvrsti v drugi del kvalifikacij.

- Q2 (kvalifikacije v igri):

-Ta del traja 5min, vozi samo prvih 10 dirkačev iz prvega dela kvalifikacij. Tukaj že velja parc ferme za vse nastavitve, razen za gorivo, ki ga boste lahko dotočili v ogrevanju. Z gumami, ki jih boste uporabili v drugem delu kvalifikacij, boste začeli dirko.

-Velja pravilo 107%

Razlaga: Po podanih predlogih nekaterih prijavljenih, smo se odločili za novo pravilo, opisano zgoraj. Na ta način se bomo približali realnim pravilom, ki so v uporabi v F1. Drugi del je kratek in bo omogočal cca 2-3 hitra kroga, tako smo delno potešili željo nekaterih po samo enem hitrem krogu. Prvih 10, ki se bojo kvalificirali v 2. del kvalifikacij, bo dirko začelo z že obrabljenimi gumami iz kvalifikacij, kot je to primer tudi v realni formuli 1.

p.s. Zaradi sigurnosti, da bojo pravilno razvrščeni tudi dirkači od 10 mesta naprej, se bomo po kvalifikacijah povezali na strežnik, da se preveri če je vse uredu in mogoče tudi kaj popravi, zato bo letos Warm up dolg 5min.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Super, mi je všeč! Škoda le, da sem toliko zasral v armaroliju, da po lanskem HRTju, letos spet nebom imel kakšnega "dobrega" bulida... :D

Glede na to, da je še nekaj prostih mest v "top" moštvih (mclaren, renault), bi znalo kej pametnega ostat :wink:

to mi je pa všeč.da se približamo pravi f1,ker se letos z bratom seliva iz nekonkurenčnega virgina v bolje situirano moštvo,sam ne vem še kdo nama bo več denarja ponudil.čeprav mava kar nekaj ponudb vrhunskih moštev.ja kdor je dober je dober. :D

Kul ideja samo se mi zdi 5min za Q2 malo prekratko, ker recimo pri nekaterih progah so casi skoraj 2min. Primer je bahrain kjer smo imeli čas enega kroga okoli 1m50s. To najbrž pomeni, da se bomo vsi naguzvali prvo sekundo iz boksov in s tem verjetno drug drugega ovirali pri hitrem krogu zato se mi zdi boljše malo podaljšati čas.

Grega mislim da boš mogel Resmana podkupiti ,ker izbira pred teboj :D , po mojih informcijah je še zmeram 50% lasnik williamsa , s tem da je še gorenc ga bos mogel kar močno podkupiti.

Če le niste preveč hudi fani Williamsa bi vas lepo prosil, da prepustite sedeža zame in Grego B. To je samo želja, upam da bo uslišana. Lp [it]

paa ne moreš vrjet :D kuko da sta se vidva zdej u wiliams zapičla :D jest mam TRR prpravlen, da se začnemo pogajat :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...