Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Kakšen zvok. LOL

Take čase dosega Formula Renault, sem zher. 

Je to še F1? hmm, težko rečem.

No, je pa res, ko pride do sprememb, je potrebno kar dosti časa da se zadeve uredijo in normalizirajo, tako da v F1 bo mogoče potrebno nekaj let, da bo spet zaživela z vso to modernizacijo. Pa tudi mi se bomo privadili na spremembe, smo pač takšni, da jihn ne maramo veliko v tako kratkem času.

Samo Ricciardo pa seka - Vettel bo imel Veliiiko dela letos, samo da bo premagal njega (kako je zamahnil z roko, ko je prišel če š/c črto na 12. mestu - iz jeze in obupa). Prav je tako, sedaj se bo pokazalo kako dober res je - pomoje niti ne tako zelo, kakor so kazali časi zadnjih nekaj sezon.

Mercedes pa seka (no kolikor pač lahko v tem trenutku). Kar bo pomenilo letošnjo dominacijio, čeprav bodo pomoje dirke malce drugačne, mislim da bodo dirke v stilu lanske sezone, kjer je Mercedes imel velike probleme. No bomo videli jutri.

Bedarija čista je omejitev goriva na 100kg... Zdaj ne bodo šparal samo gum ampak še benz! Ferrari bo imel največ problemov s tem. 

Ja formule zdaj zgledajo nekako tako hitre kot Lotus Exos v AC(navaden, ne s1) :D

Ja, navaden.

A si poslušal Ališiča, med 1. in 2. delom kvalifikacij, kaj vse je našteval, da so letošnje "novosti". Obup. Samo kako moreš biti taka MONA, da kraljico športa spremeniš v bedaka športa. To je absurdno, kar se grejo pri FIA-i. Starci. Dol z njimi, kot v Ukrajini.

Zelo sem se začudil,ko sem slišal zvok F1! Z temi omejitvami so zares mimo vsekali. Škoda,ker so iznakazili ta prečudoviti motošport. Malo še,pa bodo dali električne motorje not. Mislim,da bo kar nekaj navdušencev nehalo spremljati dirke v živo,ker to pa je zares žalost od žalosti.

Vettel je baje imel probleme s softwerom motorja(mapping).

Sicer pa ni tako hudo ker navkljub počasnejšim časom so avtomobili sedaj težji za obvladat kar se lepo vidi(tud v suhem). Itak zdaj jamrate čez kak mesec se boste pa že navadili kot vedno :D

Gremo stavit koliko jih jutri konča? Jaz rečem 14 ;)