Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

360 stopinjsko..

Je pa inboard zvok res katastrofa.. Mater k da bi se s skuterjem vozu.. Res ne razumem tega njihovega šparanja.. Fomrule bojo mogoče pršparale kšnih 1000 litrov bencina na vikend, a ekipe tok nafte porabjo za vse kamione in letala, da nam ni nič jasno.. So dirkači že govoril, da bo na določenih stezah mogoče že gp2 dirkalnik hitrejši kot pa F1.. Bedarija kar so šli nardit.. Mogl bi dat turbote v obstoječe mašine, da bi mel ene 1000 konjev :D

Z nižjimi stroški se mogoče pojavi kak nov team...

Zvoki pa mi niti niso tako slabi, pravzaprav pozdravljam nekaj novega :)

Še glede Kimija in Alonsa :D

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Je sigurno. Samo niso ga še našli :D

Sicer bom pa jst spet iskal tiste streame od SkyF1. Če pa to ne bo, potem pa ORF. Pa če tud polovico ne zastopim. Teh tračov od Ališiča se mi ne da poslušat.

Jaz vedno gledam na ORF. Super komentatorja(nekaj malega zastopim),uvod pred dirko,brez reklam. Edino kaj malo pogrešam je,da ni HD,ampak se da tudi brez tega,samo,da ne rabim poslušati tega hrumenja,ki ga proizvaja Ališič in njegove brezvezne čenče iz rumenega tiska o sami dirki pa ne duha in sluha.

Ko enkrat gledaš prenos na Sky/BBC (ali pa ORF ali podobno), se res težko vrneš na Ališiča. Saj pozna dosti stvari (predvsem iz zakulisja), težava je, da ne zna spremljati vožnje in dogajanja s stališča fizike - če se sliši smiselno.

Po moje bi vsak soliden simracer dogajanje na progi boljše komentiral, ker razume kaj se dogaja s formulo in pri nesrečah tudi vidi zakaj se je zgodila (pozabimo na tehnične okvare).

Ališič bi moral it na nek simracing tečaj, da bi se naučil tudi kaj o zakulisju same formule na progi, pa bi bilo vse skupaj dosti boljše :P

Moto GP ne spremljam redno, ampka par dirk sem pogledal na Pop/kanalA(?), in je komentiranje neprimerljivo napram Ališiču, ki nima blage veze o čem drugem kot o tračih, in da niso sposobni pol ure uvodne oddaje nardit je tut absurd, pa prekinitve zaradi tenisa ipd, imajo pa € da turizem špila celo leto..

Bom mel tečaj nemščine vsake dva tedna, ni druge :)