Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Matr kako se v eni dirki vse obrne, Ferrari je sedaj spet v boju za prvenstvo, če še pošlihtajo avto, ker časa imajo sedaj. Čeprav Massa direkt za v penzijo. Mclaren nekoliko počasnejši na dirki, pa še serjejo ga v boksih pri Hamiltonu, ki tokrat nima sreče zaradi reči na katere ne more vplivat. Torej, če sam ne zariba (lani), pa pride nekaj drugega. Tudi tretje mesto sicer solidno. HRT, čeprav krtek pomojem ni bil glih kriv za incidenta, zadnji cajt, da spoka iz F1. Pm kaj mora spuščat sredi ovinka hitrejše naprej, jao (sem bil še kar ene parkrat na pecljih v koga se bo zabil). Perez, tako kot Alonsu vsaka čast, samo pomojem je tisto napako naredil tudi malce zanalašč imam občutek (pač Ferrari je bil spredaj). Prvenstvo je izjemno skep. :P

Aja kar pa se deža tiče. Prav je bilo da so dirko prekinili, ne gre pa mi v glavo, kaj začenjajo za SC, če so bile razmere že za intermidiate gume, wtf. Bomo letos morda celo prvič imeli v rfactorju dež pa da vas vidimo mojstre v monsunu. [krniki]

Schumi nima sreče, vn ga zrine francoz. Avto tut v nekem delu tako počasen da vsi mem obeh mercedesev letijo. Perez odlično, skoda za napako drugače bi zmagal. Alonso supr odpeljal. Prvenstvo bo letos zeloooo zanimivo. :)

FIA je prevec dopustljiva do voznikov in vozniki so razvajenci, samo da je dež se ustavi dirka, če je rahel dez, vozijo za SC, ko se proga suši vozijo za SC dokler ni dovolj suho za Intermediate... Ja nevem, pol vseen če WET gume kar stran fuknejo pa naj za Safety vozjo dokler ne bo suho.

PEREZ!!!

tequila-drink.jpg

Jaz nism vidu nobenga monsuna, pa tudi vode je bilo le na parih koncih mal več, a včasih 20,30 let nazaj so tudi tako prekinjali dirke, sicer nočem bit pameten, tak dež kot je bil danes, so v moto gp že vozili dirke, pa je mal bolj zafrknjeno. F1 je meni osebno zlo všeč, ampak take svinjarije mi jo pa čist pokvarjajo, tko da danes bi jih mogli pustit, pa se naj vozikajo.

Brez veze...vsako leto bolj pičkozno tekmovanje. Ne me jebat, da ne morejo po mal bolj mokrem vozit... Drugače pa če nebi bilo take zmešnjave z vremenom, nebi bil tak vrstni red.Po drugi strani pa je dober, da se mal pomešajo na stopničkah čez sezono.

Sauber zgleda, da bo letos presenetil! (Ali pa ferrari :D )

Ena lastovka ne prinese pomladi :) Pač v kaos-u se lahko zgodi svašta, tako kot je pred leti Trulli v SPA s Force Indio skoraj zmagal. Če bo kdo resno napredoval bo to pomoje Red Bull in Ferrari.