alkoro 676 Napisano June 23, 2015 Share Napisano June 23, 2015 Nekaj novega na Williamsu: #NotSureIfLegal Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano June 24, 2015 Share Napisano June 24, 2015 Novi deli Force Indiji Nov nos: Novo krilce: Slimman zadek: Silverstone bo še zanimiv Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 24, 2015 Share Napisano June 24, 2015 Al pa nebo zanimiv, kot je navada f1. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano July 1, 2015 Share Napisano July 1, 2015 (urejeno) http://www.carthrottle.com/post/honda-has-unleashed-three-of-its-classic-f1-cars-and-they-sound-incredible/ Gear whine Mclarna MP4/5 se sliši čez motor Uredil July 6, 2015 - terga Citiraj Link to post
terga 402 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 Ammm... A se sam men zdi al je mel Alen prav? Men je bla huda dirka Sj ne morm verjet 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 Škoda da Williams dela tako amaterske napake. Pa tudi ne vem zakaj vsi hvalijo Bottasa, ko pa ga Massa nažge za 30 sek po mokrem. Pa še to vemo da Massa ni najboljši v dežju (Silverstone 2008 ). Če bodo že menjali Kimija pri Ferrariju upam da se odločijo za Hulkenberga 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 Tudi jaz bi raje videl Hulkenberga. Sicer pa ja... Bottasa bi mogl spustit pred Masso. Bi mel vsaj en avto na stopničkah. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 (urejeno) Pa tudi ne vem zakaj vsi hvalijo Bottasa, ko pa ga Massa nažge za 30 sek po mokrem. Pa še to vemo da Massa ni najboljši v dežju (Silverstone 2008 ). Jaz mislm, da je z danajšnjimi komplikacijami s throttle mappingom taka primerjava mal preveč odokovna (od oka ), še posebej v takih pogojih. Samo poglej kolk je zgubu Verstappen med P3 in in Q1, ker so mu spremenili mapping... Predvidevam, da ima Bottas s svojim načinom vožnje (v primerjavi z Masso) veliko agresivnejšega, kar je po dežju zelo slabo. ...Al si opazil ta vzorec v več dirkah, ker jaz ga nisem? PS: Kaj se pa dogaja z Kimijem? Tole je katastrofa.. Evo, spet problemi z gasom (in robnikom..). Tole je na dirki (ni blo na TV) https://www.youtube.com/watch?v=CowtAuigNz8&ab_channel=DarrellCresswell Uredil July 6, 2015 - terga Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 Moj point je ta, da do sedaj ni prikazal nič takega, da bi rekel da si zasluži mesto v TOP ekipi (no saj mogoče Williams je to že ) Kar se pa tiče agresivnosti, je pa tvoja izjava čisto mimo, saj se mora dirkač prilagoditi razmeram na progi, če tega ne zna pač ni odličen dirkač. Mislim da je Ferrari lani na Japonskem izgubil večkratnega svetovnega prvaka Citiraj Link to post
terga 402 Napisano July 6, 2015 Share Napisano July 6, 2015 Se strinjam s tabo, ampak, ko sem govoril o agresivnosti, sem govoril o engine mappingu, ne o njegovem stilu vožnje. Hočem rečt, da je tvoja primerjava preveč na pamet za razmere včeraj, ker ne poznaš ozadja, zato sem tud vprašal za dodaten primer, ki te je pripeljal do tega zaključka. Res misliš, da lahko 30 sekund prednosti v tako kratkem času nastane iz razlike v talentu (še posebej, ko govorimo o Massi)? Dej no prosm.. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 18, 2015 Share Napisano July 18, 2015 Vsakič,ko zapusti ta naš planet kakšen mlad človek nas to zelo prizadene in prav tako je sedaj. Tokrat je svet znova pretresla novica iz sveta motošporta. Umrl je mladi,komaj 25 letni Francoski voznik formule 1 Jules Bianchi . Mladi 25 letni Jules je bil v komi od lanske oktoberske hude nesreče v Monzi,kjer se je zaletel v stoječe oz. parkirano vozilo za premikanje poškodovanih bolidov iz dirkališča . Jules je umrl v bolnišnici blizu domovanja svojih staršev. Starši so izjavli,"da se je njihov sin boril do konca,tako kot vedno,ampak danes se je njegova bitka končala". Na Twitter-ju je odprta nekakšna žalna knjiga,kjer se lahko vpiše kakšna misel,izreče sožalje. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano July 27, 2015 Share Napisano July 27, 2015 VN Madžarske No to pa je bila po dolgem času carska dirka!! 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano July 27, 2015 Share Napisano July 27, 2015 Se strinjam, končno ena bolj zanimivih. Še dober da je bil SC Citiraj Link to post
nepridiprav 0 Napisano July 27, 2015 Share Napisano July 27, 2015 (urejeno) Novo krilce:zasluga za sc Uredil July 27, 2015 - nepridiprav Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 27, 2015 Share Napisano July 27, 2015 Prelepo nedeljsko popoldne: 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts