Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Po dolgem času spet spremljal dirko F1 in moram napisati,da sta komentatorja neizmerno boljša v vseh pogledih kot pa Alešič. Kar dobra dirka, nekaj lepih prehitevanj. Malo sem se nasmejal ko so na koncu oni dirkalnik tišali skozi ozka vrata na štartno ciljni ravnini in mu morali na koncu sneti sprednja krilca,da so ga lahko noter spravli [Joj]  

Verstappnu je motor čist zablokiral, toliko, da so mu v 2 prestavi zablokirala zadnja kolesa. Bravo Renault, ni kej. Drugače pa zelo dolgočasna dirka z moje strani...

Dirka dolgčas, presenečen sem nad nazadovanjem williamsa. Se strinjam s Silicijevo dolino glede komentatorjev. Mogoče je malo moteče s strani Miheliča, ki nikakor ne more izreči besede DRS :) in pa seveda REKLAME na nacionalki. 

Sem pa dobre volje ker sta se začela rosberg in Hamilton že kregat. To bo upam popestrilo sezono :)

Mah teli F1 šoferčki, zmer jih kaj moti, predvsem tiste ki imajo tako ali tako najboljše avte... Navadjo se zmage in vse je krivo, če ne zmagajo, sploh če jih teammate premaga. Enako bi se odzval Lewis v nasprotnem primeru. 

pičkice uglavnem. 

Mah teli F1 šoferčki, zmer jih kaj moti, predvsem tiste ki imajo tako ali tako najboljše avte... Navadjo se zmage in vse je krivo, če ne zmagajo, sploh če jih teammate premaga. Enako bi se odzval Lewis v nasprotnem primeru. 

pičkice uglavnem. 

Si me direkt na to spomnu, haha   [it]

http://www.boreme.com/posting.php?id=24865#.VStvi_msVqU

Nej jim dajo avte iz 80ih, pa bodo mel za kaj za jokat. Tole je res vse prej kot F1.

2 sek je vozil za njim pa je bil Hamilton prepočasen :)

Sej ga lahko prehiti.

Vse o preprostosti današnje F1 pove dejstvo, daj o vozi puhobradi Verstapen. Nimam nič proti tamalemu, nasprotno, se mi zdi, da je talent, samo to zame ni kraljica motošporta, če je tako preprosto za vozit. Mene zanima koliko telih "kerlcev" pride do konca z dirkalnikom z ročnim menjalnikom, podvozjem iz 90 in turbakom iz 80 v riti. 

• 2 weeks later...