Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

Redbull razmišlja o odhodu iz F1, upam da je čimveč takih, saj je dejansko sramota da jih je na štartu zaradi kompliciranega vsega boga le 15 šoferjev. Kr ukinejo naj, res je brezveze postalo. 

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Redbull nikoli ni imel 1.5 - 2 sec na krog pred ostalimi! Je pač bil kombinacija dobrega avta in šoferja....Mercedesa pa če bi Maldonado fural bi z lahkoto postal prvak! Se pa strinjam, da kapo dol pred Mercedesom, kak stroj so nardili! 

Moti me pa predvsem, da so ustvarili takšne pogoje, da se ostali niti na dirko ne morejo uvrstiti, to pa je absurd! Zgleda kot bi pri Mercedesu pisali pravila za naslednje sezone, ostali pa snađi se Mujo. Skratka ni več zanimivo in gledljvo, žal. Bo treba preklopit na Supercars V8, pa čeprav sem pristaš F1 od malih nog!

Mene sam moti da ne morejo motorja razvijat. Za mene bi bila najbolša formula vsi z istimi mašinami, aerodinamika pa bi potem odločala kdo ma boljšo formulo. Sicer men je važn da sta Vettel pa Kimi dobra, za ostale me sploh ne zanima. 

Sem mislil,da se bom za vikend malo naspal no pa je takšen termin kakršen je.

Potem pa groza za oba dneva pred Tv-škoda no kaj so naredil iz nekaj zelo napetega v tole skropucalo.

Res,da je hotel Bernie narediti z pravili in omejitvami nekaj da bi bila moštva bolj konkurenčna(v preteklosti daleč narazen-žal tudi sedaj) vendar za nas gledalce popolno nasprotje(beri nezanimivo)

Sicer pa kdor navija za Mercedes ima zadovoljstva polno košaro,ja tk je to [smoke]

Jaz navijam za Mercedes (Hamilton) pa nimam nekega zadovoljstva. No mogoče bo čez deset let lepo pogledat statistiko in videt, da ima Hamilton par naslovov, si jih je ded zaslužil. :D

Pol ti ni pomoči,da zmaga tvoj favorit in nisi zadovoljen [wall]

Sem zadovoljen s tem, da zmaguje, vendar pa z razliko s kakršno se zmaguje mi zadeva postane dolgočasna. Dolgočasnost pa vsaj pri meni pomeni pomankanje interesa...

• 2 weeks later...