Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

Predstavitve 2015 do danes:

Sahara Force India F1:

258407.jpg

Williams Martini Racing:

258401.jpg

Lotus F1 Team:

258516.jpg

Mclaren Honda:

258585.jpg

Sauber F1 Team:

258612.jpg

Scuderia Ferrari

258630.jpg

Jutri še Torro Rosso in v nedeljo Mercedes, ko se začne tudi prvo testiranje v Jerezu!

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Od nekdaj mi je bil najbolj všeč concept Mclarna iz prejšnega desetletja (cca 2005) tako da mi bo tudi ta kar ok. Sem pa malo razočaran ker je na netu par res norih konceptov, recimo črna v kombinaciji z chrome oražno je ubijalska.. Oblikovno mi pa zmaga trenutno FI. :)

• 1 month later...

Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. Samo s to razliko (upam), da bo Rosberg boljši, bolj konkurenčen Hemiltonu, morda se bo celo potegoval za naslov prvaka. Ampak Hemilton še zdaleč od tega, da bo predal boj! Bo spet zanimivo.

Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. 

Jst se bom tolažu isto, kot prejšnjo sezono s tem, da ostali sandbagajo... če ne, rata dolgočasn še predn se začne  [Jel2]. Ta formula je res šla v 3 *******. WEC je vsaj meni veliko bolj zanimiv.

Robert zadel si bistvo :) Samo da je Mihelič nazaj, sem prvič gledal F1 na Slo.  ČE odštejemo Mercedesa, bo zanimivo med Ferrarijem in Williamsom. Ostalo pa žalost. Mclaren (Alonso) se bodo tepli po glavi letos, tole je slabše od Marussie :)

Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. Samo s to razliko (upam), da bo Rosberg boljši, bolj konkurenčen Hemiltonu, morda se bo celo potegoval za naslov prvaka. Ampak Hemilton še zdaleč od tega, da bo predal boj! Bo spet zanimivo.

Ko se Hamilton pritožuje čez vibracije, potem veš da sledi najboljši krog.  Tako da zgleda ne bo Nico nič konkuriral, sploh če se iz dirk lanskega leta ni nič naučil in ni prilagodil svojega stila.

ČE odštejemo Mercedesa, bo zanimivo med Ferrarijem in Williamsom. Ostalo pa žalost. Mclaren (Alonso) se bodo tepli po glavi letos, tole je slabše od Marussie :)

Mclaren naj bi bil to leto res dober avto, zafrkava pa jih elektronika.  A mi lahko kdo objasni kako je to možno, glede na to da je honda imela leto več od ostalih, med tem časom pa tudi praktično neomejena testiranja...?