daks 193 Napisano January 30, 2015 Share Napisano January 30, 2015 Predstavitve 2015 do danes: Sahara Force India F1: Williams Martini Racing: Lotus F1 Team: Mclaren Honda: Sauber F1 Team: Scuderia Ferrari Jutri še Torro Rosso in v nedeljo Mercedes, ko se začne tudi prvo testiranje v Jerezu! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 30, 2015 Share Napisano January 30, 2015 Lotus in Mclaren meni najlepša. Motorji pa itak ostanejo enaki,kajne? Citiraj Link to post
daks 193 Napisano January 30, 2015 Share Napisano January 30, 2015 Motorji so enaki ja, s tem da se je FIA zatipkala in bojo lahko to leto cca. polovico komponent nadgrajevali tudi med letom. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano January 30, 2015 Share Napisano January 30, 2015 Od nekdaj mi je bil najbolj všeč concept Mclarna iz prejšnega desetletja (cca 2005) tako da mi bo tudi ta kar ok. Sem pa malo razočaran ker je na netu par res norih konceptov, recimo črna v kombinaciji z chrome oražno je ubijalska.. Oblikovno mi pa zmaga trenutno FI. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 Honda se trudi ulaufat mašino, zvok je že hud https://www.youtube.com/watch?v=RALUsWU-OTE Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 To je za tebe hud zvok? Ko bo spet nekaj temu podobnega bom spremljal,prej ziher ne! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2015 Share Napisano February 2, 2015 To je zate hud zvok? Dej kakega amerikanca V8 posluš! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. Samo s to razliko (upam), da bo Rosberg boljši, bolj konkurenčen Hemiltonu, morda se bo celo potegoval za naslov prvaka. Ampak Hemilton še zdaleč od tega, da bo predal boj! Bo spet zanimivo. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. Jst se bom tolažu isto, kot prejšnjo sezono s tem, da ostali sandbagajo... če ne, rata dolgočasn še predn se začne . Ta formula je res šla v 3 *******. WEC je vsaj meni veliko bolj zanimiv. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 13, 2015 Share Napisano March 13, 2015 Pogledal bom prvo dirko(morda),drugače pa se tolažim,da je še drugih dirk dovolj (V8,WEC,BlancPain,...). Pač za mene to ni več prava F1. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 14, 2015 Share Napisano March 14, 2015 kera beda , edina dobra stvar je , da ni vec unga hropca , uuulalalala!!! Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano March 14, 2015 Share Napisano March 14, 2015 Robert zadel si bistvo Samo da je Mihelič nazaj, sem prvič gledal F1 na Slo. ČE odštejemo Mercedesa, bo zanimivo med Ferrarijem in Williamsom. Ostalo pa žalost. Mclaren (Alonso) se bodo tepli po glavi letos, tole je slabše od Marussie 1 Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano March 14, 2015 Share Napisano March 14, 2015 Kaj jim je naredu Mercedes, pa to ni res. Razlika je še bolj gromozanska kot lani. Samo s to razliko (upam), da bo Rosberg boljši, bolj konkurenčen Hemiltonu, morda se bo celo potegoval za naslov prvaka. Ampak Hemilton še zdaleč od tega, da bo predal boj! Bo spet zanimivo. Ko se Hamilton pritožuje čez vibracije, potem veš da sledi najboljši krog. Tako da zgleda ne bo Nico nič konkuriral, sploh če se iz dirk lanskega leta ni nič naučil in ni prilagodil svojega stila. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano March 14, 2015 Share Napisano March 14, 2015 ČE odštejemo Mercedesa, bo zanimivo med Ferrarijem in Williamsom. Ostalo pa žalost. Mclaren (Alonso) se bodo tepli po glavi letos, tole je slabše od Marussie Mclaren naj bi bil to leto res dober avto, zafrkava pa jih elektronika. A mi lahko kdo objasni kako je to možno, glede na to da je honda imela leto več od ostalih, med tem časom pa tudi praktično neomejena testiranja...? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 14, 2015 Share Napisano March 14, 2015 Ja, testiranja na mizi, ne pa na stezi. Citiraj Link to post
Recommended Posts