mAxL 1 106 Napisano November 1, 2012 Share Napisano November 1, 2012 Povezava! 2 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano November 19, 2012 Share Napisano November 19, 2012 Če bo kdo gledal Formulo 1 ta vikend na računalniku sem tukaj spravil skupaj nekaj materiala, da vam olajšam iskanje streamov. Zahvale za program, ki je tudi podan na linku, pa gredo nikomur drugemu kot gospodu Troštu. Watch F1 Live Online. 4 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 V bistvu mi je Paps dal tale program, tako da credits to him Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Kdo mislte, da bo prvak? Čeprav vse kaže, da bo to vettel, imam nekako slabo slutnjo Upam, da se ne uresniči.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Muhahahha, go Alonso .....sicer mi je vseeno, ampak mislim da bo Vettel. Edino če bo dež in neke čudnosti na progi Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Bosta Grosjean in Marmelado naredila čudnosti Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Ja mislim pa da v Braziliji ne bo do izraza prišla superiornost redbulla... Tko da upam da bo Alonso prvak. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Upam da bo Vettel, čeprav nobenega izme niju ne maram Kimi še vedno mojster. 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Jest rečem da bo Vettel. Prvoščim pa Alonsu Čeprav zadnjih par dirk ni več oh in sploh, je pa to bil prve 3 četrt sezone. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Daks, a sva midva gledala isto formulo letos? Vettel celo sezono ni bil ravno v špici, šele ko so pri rbrju pogruntali dvojni drs, je zopet začel dobivati pole in potem več ali manj zmagoval, ampak to se je zgodilo šele v zadnji tretjini sezone.. Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 VetWHAT? AloWHO?! Lahko rečem da me prav briga kdo bo prvak, oba sta imela svetle trenutke, nekaj smole, nekaj sreče in nekaj jokcanja. Tu se meni gre samo za to, da se Schumacher dostojno poslovi, čeprav je Mercteliga takšne sorte samokolnic, da noben voznik ne more nič naredit. In da Williams spet konča v točkah, oba avta. Thanks Michael for 1991 - 2012. Za naslednje leto pa upam da bo Raikkonen prekinil vladavino Redbulla in Vettla. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 (urejeno) Daks, a sva midva gledala isto formulo letos? Vettel celo sezono ni bil ravno v špici, šele ko so pri rbrju pogruntali dvojni drs, je zopet začel dobivati pole in potem več ali manj zmagoval, ampak to se je zgodilo šele v zadnji tretjini sezone.. Hočem povedat da je prvih 3 četrt dirk Alonso potegnu iz tega kar je imel na voljo, daleč največ. Vettel je hitr voznik, lohk vozi celo dirko Q kroge, (mi) pa še ni dokazal da zna zmagat s slabšim avtom odkar je pri RBR. Tko jest vidim razmerje to sezono, samo MOJE mnenje. No sej če te prav razumem sva tm - tm... Uredil November 20, 2012 - daks Citiraj Link to post
marko 36 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 zadnjih par dirk je bilo tut razvidno, da ko Vettla nekdo prehiti VEDNO nakej joka, na drugi strani pa Alonso in njegov Ferrari vedno nekaj ušpičijo da pride nekak bližje vodilnih kot je po sami vožnji in časih Grega, glede Kimija pa Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 25, 2012 Share Napisano November 25, 2012 Ajde da mal sprovociram: "Christian Horner je prepričan, da je Sebastian Vettel zasluženo osvojil naslov letošnjega svetovnega prvaka, saj je premagal najboljšega dirkača v karavani - Fernanda Alonsa." Čestitke tut Vettlu in Neweyu Citiraj Link to post
Recommended Posts