Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

Maldonado je silil na koncu v nemogoče, bolše da bi pobral 6to mesto, ker je veliko vprašanje če bo letos še kdaj tako visoko. Pač po južnoameriško, vroča kri. :D In kri ni voda. Sploh. :)

Lahko je bit pametn s kavča a ne? :D

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Maldonado me je danes kar šokiral, pač tistih par milimetrov je preveč odpeljal na levo na robnik in adijo dobra uvrstitev, se zgodi. Grega vsaj avto imajo zelo soliden. :)

Mclarna oba odlično, Lewis je vse izgubil že na štartu, potem pa še smola pri obeh postankih, tako da tudi tretje mesto ni slabo.

Vettel vozil odlično, je pa imel tudi nekaj sreče (spet) - odstop šumija ravno ko bi se razplamtel dvoboj, ter potem SC. Webber sicer solidno hiter samo kaj, ko mu prehitevanje ne uspeva najbolje.

Alonso in Raikkonen za čisto desetko, prav tako velja omeniti še fantastičnega Sauberja, medtem ko bi Masso poslal direkt v penzijo. še malo pa bo kot kakšen Badoer v letu 2009. škoda mi je šumija, sem mu privoščil danes podium ali pa vsaj lepo bero točk, da zapre gobce hejterjem. Zdej pa Malezija že naslednji vikend, upam na kakšen dež na quali ali dirki. :)

Vstal ob šestih, ker sem narobe pogledal spored. Čakal eno uro na začetek in dremal vmes. Pogledal začetek dirke in videl najzanimijveši del 58ih krogov, ko je Vettel prehitel Rosberga po zunanji strani. Ostalo je za v pozabo. Bolš, da bi spal celo dopoldne.

Kaj sem opazil danes..

Mercedes je hitrer na začetku stinta, prav tako mclaren. Pri rbru pa so očitno zelo prijazni do pnevmatik, saj je vedno začel pridobivati proti mclarnoma v drugem delu stintov, ko je bil tudi po sekundo na krog hitrejši od srebrnih.

Samo treba vedet, da je če sem prav videl Vettel odpeljal dva stinta na softicah. Mclarna denimo sta dvakrat bila na mediumkah in enkrat na soft. Tisti stint je bil Vettel na soft gumah tako dolgo kot Mclarna na medium. Dvomim, da bi pri drugem stintu samo zaradi manjše količine goriva gume zdržale 5 6 krogov dlje. Tako da očitno je RBR res še najbolj prizanesljiv do gum, je pa nasplošno Mclaren mislim da malenkost vendarle hitrejši.