Adri 622 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 Na HRTju 1 in 2 ne vidim na sporedu, da bi prenašali dirke. Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 http://mypremium.tv/ SKY in BBC player 2 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 Alisic je zakon ,ce pa ni pa mene poslusajte pa Edgesloja Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 Alisic je zakon ,ce pa ni pa mene poslusajte pa Edgesloja . Samo midva komentirava primerno samo za tiste nad 18+ 1 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 Ja sej tko sem mislu.Vazn je comment al pa NO comment. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Če na hitro pokomentiram današnje q: McLaren: Odlično, dirkalnik je lep in hiter. Vse ok, Hamilton se je našel. Red Bull: Slabše kot sem mislil, čeprav za dirko jih ne bi še odpisal. Po moje se vidi, da jih je prizadelo nepihanje izpušnih plinov skozi difuzor. Vettel živčen, mwahahha. Mercedes: Nad pričakovanji, sploh dedek šumi. Mogoče stopničke jutri? Lotus: Raikkonen zaspal, povsem šokiral Grožon . Ferrari: Avto je tako hiter kot je lep, se pravi brezupno. Pričakujem dvojno zmago Mclarna in hud boj za ostala mesta. 3 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Sekret od Ferrarija... najbolš da kar lanski bolid prilagodijo letošnjim pravilom ker tole je še slabše kot lani. Da ne govorim da so ga razvijali 2-3 mesce več kot konkurenca bwahaha 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Ja trenurno zgleda mclaren precej močan, je pa treba povedat, da je melbourne precej specifična steza. Bomo videli, kako se bojo obnesli v hitrih zavojih Sepanga... Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Saj je tudi Vettel lani s konkurenco pometel s kar 0.8s prednosti. In podobno je bilo tudi do konca sezone. Mislim da je stanje v AUS dokaj realno. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 @Trošt, nebi mogel bolj dobro napisat. @Vodičar ,Red Bulli so mel lani tle prednost in jo držal celo sezono Upam da RedBull-u vsaj en čas ne bo šlo da vidimo tega tako opevanega Vettla Danes ga je Weber že opral Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 ja sam rbr je mel tako kot je balazic napisal skoraj sekundo prednosti lani, letos ima mcl pred zasledovvalci bistveno manj.. Sej nima veze.. Ocitno bomo prica zanimivi sezoni Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 Zanimivi časi, lani Vettel pole z 1.23.529, letos Hamilton 1.24.992! Očitno so jim marsikaj premrdali, da so počanejši za 1.5 sec! PS: Mclaren je dokaz, da tile novi kljuni niso samo grdi, so tudi počasni! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 17, 2012 Share Napisano March 17, 2012 ja mors vedt, da je bil letos v petek dez in je bilo veliko manj gume na stezi. To pa lahko precej doprinese k casu, kar smo vidl predlansko leto v abu dhabiju ko so mlajsi dirkaci na testih f1 postaulal bolse case k dirkaci na q glih zarad vec gume na stezi. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Hiter pregled današnjih dogodkov: - Button odlično, glava na mestu, vse naredil prav. ++ - Hamilton meh, štartal slabo in potem povsem anemična vožnja, tudi nekaj smole ob postankih, -+ - Vettel se je izkazal, Red Bull po pričakovanjih le ni tako slab bolid, + - Webber standardno, boljše kot sem mislil, +- - Alonso več kot je možno, ponovno super ++ - Massa ponovno katastrofalno, to je dirkanje za v HRT al pa ležat na kavču doma, -- - Grožan se bo moral še naučiti kdaj je treba popustiti..... - - Kimi je car, legenda, to je blo dobro dirkanje (in spet njegove fore, sem se smejal ob prigodi zakaj mu kažejo modre zastave ++ - Schumi ni imel sreče, sicer je fino vozil in štartal, a verjetno več kot ene 6ti ne bi bil + - Rosberg standardno, premalo agresiven.... +- To bi blo to o top bolidih, o ostalih se mi ne da razpravljat . Ne preveč zanimiva dirka, a zdi se da sta trenutno mclaren in rbr korak pred vsemi, mogoče se obeta zanimiv boj za kristalni globus (Bravo Kranjec ). Lp 1 Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Maldonato je imel super kroge, 5. najboljši čas na dirki. A se meni zdi, da je podobno zaletav kot je bil včasih Montoya? Citiraj Link to post
Recommended Posts