Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Čeprav ni veliko falilo. [Jel2] Drugače pa je danes kar solidno vozil razen tiste napake.

Se pa vidi, čim nimata RBRja od pol sekunde do sekunde prednosti na krog je vse drugače. Vettel kljub temu, da je sv. prvak in bo verjetno prvak še drugič me ni prepričal. Upam, da MCL in Ferrari sedaj še dodatno izboljšata avto, pa da vidimo Vettla kako se bo potem z malenkost slabšim avtom odrezal. Še kakšna ničla = samozavest pade in bo morda letos še zanimivo.

Odlična dirka, končno res skoraj 2 uri užitka .

Vettel-a pa so lepo na BBC-u lepo označil... je hiter samo kadar ni nikogar okoli njega... hotlap-er :P

V dirki pa kadar nima "zraka" okol sebe je čist zgubljen...

P.S. : Upam da sta res Mclaren in Ferrari končno uničla prednost RedBull-a.

Dobro moramo neki vedeti , da bo zacel vetel taktizirati =) , in se ne bo spuscal v skrajne dvoboje , ker ima enostavno preveliko prednost =) , tudi danes je peljal toliko kuker je rabil=), tiste ki jih je moral prehiteti je prehitel ostalo ga pa ni zanimalo .

Lepa tolažba KOKL [krniki][Joj] Kot je že edgeslo napisal,sedaj bosta Ferrari in Mclaren pokazala kako se vozi in da ta energijska pijača z renaultovim motorjem končno vidi kaj je to dirka :twisted: Najlažje je zmagovat,ko te noben ne ovira in voziš svojo dirko in za to kar se sedaj dogaja je pa potrebno imeti izkušnje.

Am osebno nemaram Red Bula in Vetla tako da se mi ni treba nic tolaziti, ze od malega navijam za sumija =) tako da ja ... vseno mi je mi je za vetla.. moram pa recti da je pa odlicen voznik =) Samo resnicno upam da ga ugasnejo =)

Ah dej ne bluzite. Učer je vettel veliko prehitel.. Ne vem kaj bi še radi.. Tudi hamilton je včeraj prehitel zgolj alonsa, ki je prišel iz boksov na hladnih gumah in Alonso v prvem ovinku. To je to..

Očitno ta steza ni pasala RBR, upam da bo boljše na madžarskem, ker potem prideta progi, ki RBR najmanj pašeta in sicer Monza in Spa. Če tam dosežejo zelo malo točk in da zmaguje samo 1 dirkač se mu pa res lahko kar močno približajo.

Sem gledal posnetek na BBC in morm rečt res supr dirka... Vettel je pomoje mel kakšne tezave, ker se res ni znašel včeraj... Sicer pa nima veze, on lahko se vozi okol 5 mesta do konca bp in je prvak.

Hamilton je vozil supr, prav tako Alonso in Webber, ki se je na koncu nekolko izgubil... Mi je blo pa všeč, da je Alonsota zategnu na avtu do boxov. [ok]

Šumi tudi dobro odpeljal, zanimiva dirka zanj, škoda za tisti Vettel spin.

Menda naslednja ze ta vikend?

Ja že ta teden je spet... potem majo pa 4 tedne obveznih počitnic :P

Kar se Vettla tiče, jaz ne vem koga od vodilnih je on prehitel, Alonso je sam zajebal v 2. krogu tako da tisto je hardly prehitevanje... čez bokse je dobil Masso in to je to... če pa prehitevaš za krog zaostale in bolide ala Renault, ki so efektivno po 1-2sec počasnejši, po možnosti na starih gumah, pa to zame ravno ni neko majsterstvo. Kar se prehitevanj tiče sta žal daleč v ospredju Alonso in Hamilton, vsaj kar se voznikov v top 3 moštvih tiče.

Button je generalno nesposoben prehitevat... tip je vozil po ciljni ravnini in namesto da bi šel Rosbergu takoj v zaveterje je vozil po svoji liniji do konca ravnine (WTF!!), nakar je imel srečo da je Rosberg sam odletel iz ovinka... mislim :blink: . Webbo se zna razpištolit ampak večinoma preveč gentleman. Vettel me pa žal zadnje dirke, ko ni več absolutno prvi od štarta do cilja, ne prepriča. V mojih očeh pač prvak kot Button... s takim avtom marsikdo, čeprav vseeno mislim da je boljši voznik od Buttna.

Kar se pa piste tiče pa dvomim da jim ta pista ravno ni pisana na kožo, verjetno malo manj kot Silverstone, pa vemo kako se je tam obrnilo... Tudi temperature so bile pisane direkt na kožo tistim ki "pregrevajo gume" tako da pista je kar pasala RBR-ju... sami medium ovinki, ne vem kaj bi še radi.

Vsak ma svoje mnenje, moje je tako [owje]