reno 37 Napisano April 17, 2011 Share Napisano April 17, 2011 Kje pa lahko gledaš na BBC? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 17, 2011 Share Napisano April 17, 2011 Tam kjer najdeš "posnetek" :wink: pm za več Citiraj Link to post
reno 37 Napisano April 17, 2011 Share Napisano April 17, 2011 Sam jaz nočm posnetka gledat ampak v živo Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Kakšna se vam je zdela včerajšnja dirka? Meni osebno Vettel prepričljivo in očitno so še vedno korak pred ostalimi, ker verjetno tudi ni vozil celo dirko na polno ker enkrat sem videl da je imel top speed po ravnini 302 enkrat pa preko 310, in nikoli ni uporabljal krilca. Mogoče več kersa tisti krog ampak ok.. Ferrari.. Dobra dirka alonsa, nesreča Masse.. Mclaren.. Malo pod pričakovanju Mercedes.. Pričakoval sem boljšo dirko obeh dirkačev.. Schumacher razočaral.. Ostali.. Tam kjer sm jih pričakoval, edino Renault sem mislu da bo malo višje Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Solidna dirka z veliko nabijanja pred ali med ovinki. Zanimiva so mi bila predvsem ta prehitevanja,ko so se nekateri spustili v ovinek kot puščice. Saj kontakti so bili pri nekaterih ampak še vedno je bilo v večini primerih prostora za oba ali vse. Je pa šlo na rizik! Me je pa popolnoma razočaral Šumi z njegovim pretiravanjem. Se vidi,da fant ne prenaša prehitevanja pa čeprav dobro ve,da to ni avto z katerim bi lahko dosegal dobre rezultate. Se pa ne predaja,kar je po drugi strani spet dobro! Mclaren...........prtiravanje na štartu in težave pri menjavi gum so ga je stale višje uvrstitve. Ferrari.........izkoristil napake Mclarna. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Ah šumi je cist uredu pelu za moje pojme. Edino s petrovom se je zapletel mal preveč, če bi ga počakal, je tako ali tako overshootal ovinek na fertik Petrov. Je pa zajeban blo, ko je bil en manj kot sekundo za tabo je dal krilce in wuf je bil ze mimo. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Vettel se je mogoče še malo šparal, ampak malo, ker če ne bi si sigurno naredil še malo večjo razliko kot jo je, če bi bil bolid hitrejši 1sek na krog kot je na q. Tudi Webber potem ne bi mel nobenega dela z Alonsom, pa ga je imel, tako da RBR pač ma neko foro za Q postavit (enako zgleda je pogruntal Merc) potem na dirki pa ta ogromna prednost skopni. McLarna sta mela bolj svojo dirko, Lewisa je ogromno koštala napaka na začetku, Button pa tako in tako zame nikol ni bil "dirkač". Za Alonsa končno super dirka s temi jajci od Ferrarija, se pa vseeno vidi majhen napredek, vsaj na dirki je čisto drug avto, tako da zasluženo 3. mesto, Massa kljub napakam v boksih vseeno ne bi bil kdo ve kako dober, po zlu je šlo že v Q. Scumacher naj raje neha dirkat, ker kar dela je sramota... brez zamere njegovi navijači, ampak tip dela to kar je vedno znal najbolje, zrivat ljudi s ceste, zaslužil bi si tudi kazen. Dobro Rosberg, avto žal ni prenesel hitrosti iz q na dirko, tako da je bil bolj kot ne premična ovira na začetku. Renaulta še kar solidno čeprav brez kamikaza style move-ov ni šlo A, pa vsaka čast Lotusom, ki so se kar nekaj časa vozili nekje na sredini Dirke so res veliko bolj dinamične, da ne rečem še preveč, je pa zelo težko sledit vsem taktikam in boksom, tako da človek nikoli ne ve kdaj bo kkšn majstor Button kar naekrat prišel ven iz boksov 2., ker je npr. šel enkrat manj v boks. Vseeno pa veliko bolje kot procesije prejšnja leta. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Ma kašno kazen... tep se blede. Glede Vettla pa, mislim da je vozil lih tam na 80% pa zmagal bp. Jaz bi zaspal na njegovem mestu. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Ja ravno pretiraval zihr ni, ker vedno ko ga je pokazalo onboard sploh ni kersa uporabljal niti nič, za razliko od Webbra. Pomoje imajo tudi na dirki rezervo. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Men se glih ne blede, se pa Schumiju. Tisto zrivanje na travo mu verjetno ravno ni v športni ponos. RBR pa verjetno bolj brez KERSa voz kot da ga ne bi uporabljal... zakaj bi ga mel pa ne uporabljal... nobene logike. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Čist preprosta razlaga.. Not ga enostavno morjo met, če hočjo bit konkurenčni na štartu in med prehitevanji. Dejstvo je da imajo pri RBR probleme s KERSOm čeprav pravjo, da so ga čez odmor porihtal. Vseeno pa je bolj ziher da ga sploh ne uporabiš, če nisi res 100% prepričan v sistem in tudi ni neke potrebe po njemu, ker ga vettel včeraj niti ni potreboval. Pač hoteli so izključiti dodatno možnost za kakšno okvaro, podobno kot v Maleziji, ko so vettlu sredi dirke naročili naj sistema ne uporablja več. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 ah FBR. Za tisto ko so bli 3 vštric se lahko samo zahvalita oba da je bil Šumi na sredini, drugače bi se zihr razbil vsi trije. Tko je poletel le nekaj kosov s šumijevega dirkalnika. Tisto je blo super zapiranje, ko je moral nevem kdo ze na travo mal, jebat ga teško je ocent kdaj lahko še zapiraš, če ma tisti zadaj 20kmh visjo hitrost zarad DRSja, se mu je umaknil ko je opazil da je prepozno. Petrov, kot sem že sam povedal je bil sam kriv za nesrečo s šumijam, ker je šel v ta ovink cist preveč optimistično. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Dosti dogajanja... ni se bilo nobenemu trudit dodatnega dela delat in tako dragih materialov lomit na zaviranjih Letošnje spremembe so končno prinesle pravo dirkanje. Vseeno pa od zdaj naprej dirke gledam z zamudo. Ni bilo tako slabo, proti BBC pa žal ne gre... razvadil sem se Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano May 9, 2011 Share Napisano May 9, 2011 Sem še enkrat vse pogledal. Pri Petrovu je res Petrova preveč naravnost odneslo, enako tam ko so bli trije. Govoril pa sem predvsem za tisto ko je odrinil Kobayashija na travo, mislim da bi vseeno lahko vedel da je že preveč ob robu, tako da je bil tist trzljaj v Kobayashija vseeno povsem nepotreben. Kar se pa KERSa tiče pa dejansko RBju ne verjamem več nič. So govorili da ga majo ko ga sploh niso meli, tako da kar fajn mutijo okoli tega. Je neka logika da ga ne uporabljaš in se s tem braniš možne napake, vendar ponavadi ko KERS crkne ga lahko komot izklopiš. Je pa res možnost da ti crkne zadaj na osi kar pa res potem pomeni nevozen avto... Citiraj Link to post
Recommended Posts