Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Heeh... ja pr men, ko imam verjetno kot vsi dve mrežne, eno za net in eno za tv, mi nikjer ne piše low conectivity... en je network z internet accessom, in drugi je kao unidentified brez internet accesa (ta je za tv) in dela vse kot mora.

Sej pravim tisto k mi pa je ponavadi crknlo je blo pa vedno neki s compom...če ti na treh v isti mreži isto dela potem je modem.

Guest Anže Nose

Gregor, to ti potem net popolnoma ne dela? ja, pri meni mamo veliko problemov, ko smo prešaltali na 4M internet... seveda vsakič pokličem na siol in jih "okregam" kaj se grejo, potem pa seveda to napako odpravijo kaj kmalu... gre seveda za to, da tista lučka "broadband" utripa, potem pa vedno svetujejo da naj resetiram modem, seveda ne pomaga. Če imaš ti isti problem, da tudi tebi sveti, potem sva na istem, drugače pač ne...zmankal pa naj bi interneta, ker baje kje kaj delajo, pa se vse zmeša... toliko o tem... :D

UUUUUUUUUUU je že blo, hahaha, legendarno. Zakon je v HD, čisto nova dimenzija spremljanja.

Pričakovano Vettel, izjemno Hamilton (moj ljubljenec :), slabše Webber, razočarala Ferrari in delno Michael Schumacher.

Vse po starem?