mancSLO 1 945 Napisano April 15, 2018 Share Napisano April 15, 2018 Ferrari, Mercedes, Renault, škoda da se Hondi ne uspe približat. Celi paket je pogoj za zanimivo F1. (a ja, še Ford-a mogoče nazaj...) Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 15, 2018 Share Napisano April 15, 2018 Merc ima težave z gumami, Ferrari je trenutno avto, ki ga je potrebno premagati (če se sami ne izločajo iz dirk ) , RBR bo pa pobral vsako najmanjšo šanso, ki jo bo dobil. Predvsem Avstralec je car, medtem ko se Max spreminja v "jaz nisem nikoli kriv" Marqueza (minus naslovi). 1 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 11, 2018 Share Napisano May 11, 2018 Nabavil F1 TV, šteka bolj kot free streami. Onboardi še nakako delajo. Zanimivo je koliko dejansko so na zvezi z garažo. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 11, 2018 Share Napisano May 11, 2018 Jaz sem še v dilemi ker bom ta vikend skoraj ziher zamudil dirko in bom na travniku iskal posnetek, zatikanje pa se ne sliši glih mamljivo... Imajo tudi komentatorje ali je "goli" stream? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 12, 2018 Share Napisano May 12, 2018 Si mogoč lahk zagnal 4k? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 13, 2018 Share Napisano May 13, 2018 Za komentatorje si lahko izbereš: -ANG (SKY) -GER (RTL) -FRA -SPA lahko pa tudi vse ukineš in poslušaš samo zvoke motorja (FX) opcija Ko sem prvič gledal onboarde mi ni bilo jasno, ker sem imel audio kanal na team radio in ni bilo nobenega zvoka motorja. Na FX je bil, samo ni pa bilo komentarjev iz boxa. Max kvaliteta je 1080p @ 30FPS Še opravičilo za nedelovanje: Grad Prix weekend in on us. WHAT A JOKE 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 13, 2018 Share Napisano May 13, 2018 Hahaha, če se sploh gledat ni dal, kaj je na njih. Vsej nazaj dobimo ja, sam gledat pa tut nismo mogl nič. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 14, 2018 Share Napisano May 14, 2018 No replay dirke je lepo deloval. Samo live ne štima. Zanimivo je dirko gledat iz kokpita pa vklopit team radio, koliko informacij dejansko dobivajo dirkači. 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 15, 2018 Share Napisano May 15, 2018 Zanimiv članek o Senni, Monaku in setupu takratnega Mclarna: https://www.mclaren.com/formula1/2018/legendary-laps/senna-1988-quali-lap-2119884/?utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=LegendaryLaps Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 24, 2018 Share Napisano May 24, 2018 Nabavil tale F1 TV. Prva opažanja: - zvok malenkost zaostaja - glih toliko da me zmoti v cockpitu, ker se lučke prej preklapljajo kot zvok - vklop v prenos tik pred začetkom (sky f1 začne konkretno prej in zveš marsikaj, če do sobote/nedelje ne spremljaš dogajanja) - sky f1 komentar je super, je pa malo mimo ker majo oni lastni prenos in včasih komentirajo posnetke, ko ti gledaš prenos v živo - slika in prenos za FP1 trenutno brez problemov Zaenkrat imam občutek da bi mi bolj sedlo, če bi doniral na morningstreams in do konca izkoristil sky f1 stream. Res pa je da tam ni možnosti izbire cockpit kamere za vsakega dirkača in team radia. Plačal sem pa za celo leto točno zato, da se ne sekiram in vidim kako se bo razvijalo dalje... do konca leta bi lahko imeli kar dober izdelek (pa že zdaj je super, mene je sky razvadil ) Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 24, 2018 Share Napisano May 24, 2018 Danes sta bila oba treninga tekoča Pri free streamih se rado zgodi da med dirko dol padejo. Če bo ta vikend vse normalno delovalo, bom še podaljšal- Drugače počakam da poštimajo zadevo, sploh live in cockpit side by side Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 25, 2018 Share Napisano May 25, 2018 Side by side sploh lahk vključiš? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 25, 2018 Share Napisano May 25, 2018 Jaz nisem zasledil opcije. Včeraj sem tudi pozabil, da je popoldan FP2 in sem zvečer hotel pogledat replay pa ga ni bilo nikjer, imeli so samo highlights. Danes se je pojavil FP2 ampak nima možnosti komentatorjev, prav tako ne delajo cockpit kamere. Nekaj dela še majo da bo zadeva kot se šika. Čakamo nedeljo (acestream bo v vsakem primeru v ozadju za rezervo) Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 25, 2018 Share Napisano May 25, 2018 1. comp ali kak smart TV app? 2. Je to res tak upgrade aka tv3 komentatorja 3. Bo kako poročilo, kaj vse morajo dirkači komunicurati (please 😚😇😇😚😉) Citiraj Link to post
Recommended Posts