Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

V času njegove prevlade, se pravi, ko so ga na vseh področjih favorizirali, mi je bila formula 1 najbolj dolgočasna.. Ti si pač fanboy in ti je verjetno to obdobje ultra monotomije, v pravo slast. Vidiš, tu se najina pogleda na dirkanje zelo zelo razlikujeta. Nihče pa ni govoril o kvaliteti dirkačev. To ti spet mal jabolka in hruške mešaš :)

• Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

Pred eno uro, edgeslo je napisal:

Alkoro, še Avstrija 2002 manjka v zbirki :D

Na tejle dirki sem pa bil, hehe. V tem letu je Michael postal prvak rekordnih 6 dirk pred koncem prvenstva.

Da povzamem debato: svetovni prvak proti teamfeler = 7 : 5.

Ps: @57X, to, da sem bil njegov fanboy si ga pa mimo pihnil. F1 sicer spremljam, navijač katerega sem pa bil, si pa lahko zasledil na mancslo serverjih v welcome messagu.

Uredil - mancSLO

Zadnji za katerega sem res navijal jaz v F1 je bil gospod z brki... potem pa so bili samo še vozniki,ki sem jih manj sovražil od drugih voznikov :D 

26 minutes ago, edgeslo said:

Kdo pa pride mimo koga v Monacu v normalnih pogojih ?

no, gre za razliko kar nekaj konjskih moči in nasploh superioren dirkalnik williams fw14, ki velja za, tehnološko, enega najbolj naprednih dirkalnikov svojega časa. gre za razliko Sennovih 70 krogov voženih gum, proti novim na Nigelovem bolidu.

In vsi vemo kaj bi se zgodil če bi Nigel probal na silo mimo.. letela bi oba v steno in nebi bilo prvič ne zadnjič v duel-ih Senne.Pa da ne bo pomote, tudi jaz mislim da je bil izvrsten dirkač, ampak v določenih situacijah pa ista pi*** kot Schumacher....