Skoči na vsebino

Formula 1

bremzy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 2,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Williams Martini Racing uradno    

Posted Images

TV:
Avstrija 1 in pa RTL 

Če imaš slučajno srečo, da operater dobavlja Srbski Sport Klub lahko gledaš tam (Telemach ga ne).

Stream-i:
Sem hotel preko VPN kupit skygo pass, pa mi ne potegne master carda čez (preverijo naslov z imenom kartice).
Če poznaš koga iz GB, da ti kupi zadevo lahko gledaš preko VPN, mislim pa da je samo v SD kvaliteti.
Če lahko kdo priskrbi zadevo mislim, da je omejeno na 4-i prenosne naprave in delimo stroške :D

Stream z veliko reklamami, kvaliteta sub SD, je pa kar soliden on time
http://www.vipbox.tv/sports/formula-1.html

Ali pa ACE player HD stream link (velikokrat so problemi z povezavo in 30-60 sek kaže buffering):
acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48

Če ima kdo še kakšne vire naj prosim doda.

Ni kaj, lepo so nas zaj...:evil:

Najdu edin 'taljanski sky f1 IPTV link, pa še ugasne se mi po parih sekundah...probajte, če mogoče vam dela

http://pciptv.blogdns.com:34505/live/ming/ming/1338.ts

Če ne bo preveč zaostanka med streami, bom jaz prižgal en stream za zvok angleških komentatorjev, gledal pa tega italjanskega.

Uredil - terga

Povzetek prvih dveh prostih treningov. Dž, veter, slicks, dž :D

En video vseh napak:

Moje opažanje:
Mercedes ima najboljši paket. Izgledajo zelo močni, edina napaka je bila pri Rosbergu, ko je Mercedesev motor spustil preveč navora :D 
Ferrari: Raikkonen je izgledal močnejši od obeh (novo sprednje vzmetenje mogoče?), niso pa pokazali nič posebnega na prostih treningih.
Red Bull: Verjetno druga najboljša šasija takoj za Mercedesem.
Williams: Večinoma bili v garaži.
Force India zgleda zelo močna tudi v mokrih razmerah.
McLaren, največje presenečenje zelo konkurenčni po mokrem, v apexu Hondin motor zveni zelo slabo. 
Torro Rosso: Po mokrem so nekako enaki Mclarnu. Sainz imel spet več smole s tehniko kot Verstappen.
Renault: Zelo slaba šasija, meni je izgledal kot najslabše vozen bolid po mokrem.
Manor: Dominanca Wehrleina nad Riom (Talent vs. Paied driver). Cca 1 sek za zadnjim v midfeildom z Wehrleinom.
Haas: Verjetno bodo bili hude bitke z Manorjem,  za enkrat nič posebnega, verjetno se še lovijo z nastavitvami bolida.
Sauber:  Nič posebnega.

Rekel bi da bodo hude bitke zadaj (Haas,Manor, Sauber, Renault)