Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Meni je špil še vedno 1a.

Vi ste itak očitno preveč navezani na rfaktorje in gtr/race serije, tako da niti ne razumem zakaj se trudite to sprobavat? Proti tem špilov bo tole vedno sranje. Proti vsem drugim arkadam-bog. Seveda gre za osebno mnenje, ampak po drugi strani pa tut ocene povejo svoje.

Kaj pa je sploh dobra arkada igra? WRC? dirt? grid? kaj je merilo?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ma naj bo sfalena fizika, ampak naj bo fun za vozit, če se že dela arkado. Zato še zmer pravim, da je najbolj dirkaška arkada zadnih cajtov dirt2.

men je špil še vedno 1a.

vi ste itak očitno preveč navezani na rfaktorje in gtr/race serije tako da niti ne razumem zakaj se trudite to sprobavat? proti tem špilov bo tole vedno sranje. proti vsem drugim arkadam- bog. seveda gre za osebno mnenje, ampak po drugi strani pa tut ocene povejo svoje.

kaj pa je sploh dobra arkada iyo? wrc? dirt? grid? kaj je merilo?

Vse kar zadnje čase hodi ven ni niti arkada niti simulacija ampak zmazki, ki so slabe arkade pa se za povrh še delajo da so simulacije.

Mene težko nekdo prepriča da je F1 2010 simulacija če te zavrti pri 160km/h stisneš bremze do konca pa te samo zravna ? Tud težko me prepričaš da je dobra arkada ker je vozni model preveč "zjeban" da bi se lahko zabaval med tem ko voziš. Da o raznih NFS sploh ne govorim.....

V preteklosti je bilo ogromno odličnih arkad CM1,TOCA,Trackmania,itd... to so špili ki so odlične arkade.

Dobra arkada je za moje pojme taka, da je enostavna za vozit,zabavna in predvsem moram imeti kontrolo vozila v svojih rokah, ne simulira pa čist točno obnašanje vozila (kot RFACTOR z vsemi help-i na on pa še za niansno lažja mora bit). Ko sprobavam te novodobne "simulacije/arkade" pa imam občutek da je simulacija samo na ravnini v ovinek pa gre kar po svoje.

Ej, trackmania je simulacija... pejt probat :D ... prej k vse to sranje.

V bistvu se pa strinjam s PEKom in bratom. Naj bo arkada ampak vozljiva. Ta NFS men žal ni vozljiv... ja sej se navadiš samo še vedno je vozni model dobesedno Kar Nekaj.Teža avtomobila približno sekudno zamuja potem ko ti zaviješ... wtf... to je športni avto a.k.a. instant odzivnost. No, očitno ne za američanske leaf spring voznike :D

Vse kar zadnje čase hodi ven ni niti arkada niti simulacija ampak zmazki, ki so slabe arkade pa se za povrh še delajo da so simulacije.

Mene težko nekdo prepriča da je F1 2010 simulacija če te zavrti pri 160km/h stisneš bremze do konca pa te samo zravna ? Tud težko me prepričaš da je dobra arkada ker je vozni model preveč "zjeban" da bi se lahko zabaval med tem ko voziš. Da o raznih NFS sploh ne govorim.....

V preteklosti je bilo ogromno odličnih arkad CM1,TOCA,Trackmania,itd... to so špili ki so odlične arkade.

Dobra arkada je za moje pojme taka, da je enostavna za vozit,zabavna in predvsem moram imeti kontrolo vozila v svojih rokah, ne simulira pa čist točno obnašanje vozila (kot RFACTOR z vsemi help-i na on pa še za niansno lažja mora bit). Ko sprobavam te novodobne "simulacije/arkade" pa imam občutek da je simulacija samo na ravnini v ovinek pa gre kar po svoje.

Ne razumem točno, zakaj ti ni F1 2010 dobra arkada. CM1, Toca so ble lih tako "težke" za vozit kot zdej ta formula. Se spomnem, ko sem se drkal neki časa, ko na Thruxton nism mogu hitrih ovinkov speljat, ne da se zavrtim :). Za moje pojme Codemasters dajejo kr ok arkadne dirkačine ven. Če jih lahko igram na joypad lepo in se avto ne vrti okol ene osi, je to zame to. Neki izziva pa le mora bit, ker če ga ni, pol ni zadovolstva ko neki dosežeš.

Je še kar ok za arkado ampak, da bremzaš ko te odnese, pa te kar magično poravna nazaj na pisto, je pa kar fajn "luda", tudi za arkado. Meni se je to najbolj zamerilo.

Enako...tudi meni pri tej F1 2010 je najbolj glupa ta fora z vrtenjem, zato sem jo tudi izpostavil... recimo v Toci se to ni dogajal al me pa že spomin mal j*** :P

Najbolj fun F1 mi je bila tale (so pa nekateri med vami takrat še najbrž plenice nosili :P)

Uff jaz bi takoj nabavil C128 ali pa C64 da svojemu 10 let staremu mulcu pokažem kaj so bile igrice :D Na tem špilu je pa kar nekaj joystick-ov šlo v maloro ;)

Saj je mene tudi srce bolelo ampak je samo gužvo delal na policah... jaz sem največ igral pit stop 2, kick start 2, ninja (2)... evergreeni :)

če bi se kje našel kak bi tudi jaz razmislil :)

btw, imel sem 128D, ki je imel obliko desktop računalnika - disketnik vgrajen [smoke]:D