Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

Un time attack je na Nurburgringu ne Nordschleife :). Anyways..ni mi jasno zakaj so nardili dikačino, kjer ne greš sam flat out, sam fizika je še vedno skregana z realnostjo. Zakaj ne nardijo tako, da avto zavija kot v resnici in ga vodijo prednje gume in se ga da vozit, ne pa da se neki rotira v ovink :S. Zakaj ne nardijo raj fiziko, ki temelji na realnosti, sam pol nardijo magar, da bolj odpušča napake in voljno. Tako bi lahko vozli tisti, ki se vsedejo za 10min za računalnik, kot tisti ki dajo 250e za volan in se ganjajo gor in dol, vsakič ko majo kej prostega časa. Isto sranje me moti pri TDU, ki bi zame bil perfekten špil, če bi avto se peljal lepo, ne pa da imaš trd volan ko greš hitro, bref FF ko greš ful počasi in kr eno fake fiziko. Mislim, če se folk loti delat igre, kjer je point užitek v vožnji, ne vem zakaj delajo stvari, ki so zajebane in nerealne......in po vrhu pol plačajo dirkaču, da blekne vn da je špil realen [wall]

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Meni je sama igra še kar dobra, samo najbolj me razjezi umetna pamet nasprotnikov, kajti non-stop se ti nekdo zabije v avto in tako končam v pesku ali pa na travi [Jaoo]

Pa tudi sama fizika vozila bi lahko bila boljša, saj je avto pri zelo visoki hitrosti in to na ravni cesti skoraj neobvladljiv (saj pri meni). Drugače pa je grafika čudovita.

PS.: Me pa nekaj zanima, kako vam gre kaj driftanje, kajti jaz sem skoraj zgubil živce ,saj je avto totalno neobvladljiv [wall] Sicer ne vem kako je v realnosti, ampak,če je tako kot je v tej igri, potem vsaka čast tekmovalcem driftanja <ahttp://www.slo-racing.com/uploads/emoticons/default_blush.png' alt=':oops:'> A si je dal kdo gor tale mod: minimod - handling

Kaj torej tist minimod deluje? vrjamem da ni popolen, ampak a napredek je? drift je tut men čist x- tut če ga nebi nardil. nism odpelu niti ene drift dirke, in je niti ne mislim. če popravjo use skp z nekim modom ok, če ne, tam pač ne bom imel zmage oz niti nastopa :wink:

Kar pa se tiče fizike in tega da se vse skupi vozi kot čolni- tisti k se vam to zdi, ste zihr da nimate samo laga? že shift 1 je imel in na tipkovnici, gamepadu in volanu na določenih pcjih lag. v shiftu 2 ni nič bolše baje. kot drugo- očitno so razvijalci totalni šalabajzarji in so deafult nastavitve za volan oz sensitivity, dead zone itd čisto mim- pomaga se malo poigrat z zadevo. k samemu "filingu" oz handlingu avta pripomore tut dober car setup. če le mate še kej volje, sprobite oz naštimate stvari tako kot se zagre, mogoče vam bo pa stvar všeč.

ff mi ni napačen, pri hitrosti volan rata trši (na sredi pač ne glede na to da je g25), mogoče bi lahko blo mal mehkejše pri počasnejši vožnji (tut za to bo mod vrjetno). pa dost huda fora- če rahlo udariš z prednjim kolesom v ograjo oz nasprotnika, je zavijanje trše oz je na zanimiv način narjen tist začetn "damage" kolesa oz osi. me like. proti shiftu 1 in tistem bizarnem ff-ju pri naviti imprezi je tole drug razred.

drugač pa od petka imam original igro. prej ko sem igral verzijo od reloaded mi je enkrat šteknilo med loadingom (samo zvok, črn ekran), zdaj pri org verziji mi je že parkrat vrglo ven, češ nfs se ne odziva, pri parih dirkah sem zapazil da so se roke na volanu sredi dirke nehale premikat? dvakrat se mi je tudi zgodilo po recimo kakih petih restartih dirke, da je crknil ff. ok, poznam te težave kar se tiče nfsja, ampak pri shiftu 1 sem imel čisto iste težave pri pir**ki verziji, tokrat pri org?

nja well, če ma ea prste vmes je vedno nekaj narobe. mi je pa igra (zdaj sem na level 20) všeč, lep premor po gtr-u in netkarju, ni lepšega kot na vsake tolko dejansko samo "žgat" in poslušat mašino kako lepo prede. igra rabi še par uradnih patchov, moderji so pa itak že na delu- jaz se bom s temle zabaval še kar nekaj časa :wink:

Evo po nekaj patcih se tut men špil pošteno bolj dopade, vodljivost je sprejemljiva (odlična proti prej), look to apex sem dal stran tak da je pogled vedno naravnost, skratka se mi kr malo dopade zadeva. Za čas zabijat bo... Igram pa uglavnem zato da NEKOČ pridem do Gumpert Aplolota ter Zonde R..:)

To je moje mnenje, glede na to da mi učasih zapaše kakša takšna dirkačina :)

Igram jo le na PS3, še to na ploščku, grafika je zelo lepa, notranjost vozil lepo modelirana, igralnost pač boljša od prejšnjih serij, na volan je pa niti nočem probat.

A bi lahko mogoč prosu enega da mi pošlje originalni file PHYSICSBOOTFLOW ker sem ga učeraj zamenju z enim, ki ti "izboljša" fiziko gum, pa je avto spet nevodljiv.... mislim da je tu problem.

Hvala za pomoč