B_U_R_I 3 290 Napisano March 30, 2011 Avtor Share Napisano March 30, 2011 Povezava! Tuki mate že mode. Naj nekdo mal sproba, če je kaj izboljšave Citiraj Link to post
Matic 7 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Zame je vse isto kot prvi del... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Tale shift 2 se mi zdi nekak isti kot je bil shift 1 z modom ali dvema (zaenkrat sem naredil kakšne 15 dirk). simulacija tole vsekakor ni, niti ni arkada. je pa lep primer kako združit eno z drugim da dobimo hudo igro. helmet cam? tut js sm začel s tem, brez težav sem zmagal par dirk. odkar mam acuro nsx je res velik težje za vozit, ampak se da. in filing ni slab. ff se mi ne zdi spet tok napačen, ni mi edino jasno zakaj se mi med igranjem spreminja trdota volana? zna biti celo, da ko se enkrat rahlo dotakneš drugega vozila oz ograje, si s tem poškoduješ kolo oz os, da takrt volan postane trši? možno, mogoče je pač samo bug? zaenkrat si še nisem poštimal nastavitev za volan na fino, čakam org verzijo da se resno lotim tega. ni pa slabo, lepo se čuti robnike, izlete na pesek/travo, udarce.. ok, ni gtr ali rfactor, je pa boljše od vseh codemastersov produktov. imo. avto se da vozit naravnost- za shift 1 se strijnam da so bili vsi avti čolni, v shiftu 2 tega ni- oz je odpravljeno v 90%. to se sploh očitno opazi v ovinkih. Me pa na tem mestu motijo bremze? pred ovinkom pedalko pohodim do konca, par prestav nižje in hopa v ovinek (brez assistov, torej brez abs-a, pa mi zaenkrat še nikoli ni zablokiralo koles? funny). Svtov je dosti, prog prav tako. po progah je spet polno shift in nfs znakov/reklam, to moti, ampak za to bo 100% mod ki bo take "umetne" stvari odstranil. sama okolica mi deluje odlično, predvsem nordšlajfe mi je nekako bolj zelen kot povsod drugje? zna biti da sem samo preveč navajen na gtr evo verzijo :wink: En največjih minusov shifta 1, meniji- veliko boljše. pregledni ravno niso za čisto desetko, so pa v redu z izjemo tega da sta dostikrat tipki U ter I za levo in desno, tipka F za spreminanje kontrol? xbox, ps3! sram vas bodi! vem da je to krivo za vse skupaj- čeprav bi se lahko potrudili in to popravli posebaj za pc. škoda. tokrat deluje tudi miška v menijih! :wink: main menu v tem primeru mi je sploh zelo všeč.. kdaj se zalotim da se zgolj vrtim po main meniju in občudujem vse skupaj.. Car setupa zaenkrat še nisem uporabljal, po hitrem pregledu opcij lahko rečem da jih je za arkado veliko, že med igro si npr lahko vklopimo telemetrijo? v arkadi? khm.. za gtr/race sem moral za take dodatke plačati? Ampak ok, vsakemu svoje. že pri shift 1 sem rekel da bom igro kupil ker načeloma ni slaba. rabi par modov, tako kot jih shift 2. predvsem pa podpiram rahlo nor studio, da se dejansko edini trudi izboljšat vso "dirkalno izkušnjo". vidi se, da iz leta v leto napredujejo, postajajo bolši- codemasters, zgledujte se tudi vi. že 5 let ste na eni in isti točki. da gt5 sploh ne omenjam. imo. Torej- po teh par dirkah ki sem jih odpeljal špil ni slab, niti ne bo igra leta. preigral sem vse dirkalne igre, in tako kot vsakemu, kdaj sede dirkat simke, kdaj arkade. in ko je čas za arkado, bo zame shift 2 prva izbira! po mesecu ali dvema bo zunaj tako ali tako že par modov, patchov itd, s katerim bo igra še za klaso boljša. 7.5/10 1 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Kakšna je umetna pamet? Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Igram na hard pa mi vedno nekako znese zmagat- čene v prvo, pa v peto. glede tega sicer še pričakujem kakšen neuraden patch oz mod da bo stvar še bolj zaguljena. bolje kot v shiftu 1 sigurno. Malo je sicer sitno da pri zapiranju linije dostikrat pride do kontakta- sotekmovalec se ali noče umaknit oz prepustit linije, ali pa špila norca iz tebe. zaradi tega seveda sledi trk v ograjo. mogoče še najbolj moti to da prehitro bremzajo pred ovinki (mogoče zato ker meni kolesa ne blokirajo in lahko močneje bremzam? tole glede abs-a mi ni čisto jasno). Ne vem no, se imam za kar dobrega dirkača, ampak je bilo že kar nekaj dirk kjer sem 90% dirke gledal v rit vodilenmu dokler nisem našel tiste ene luknje za prehitevanje. glede na to da je tole "arkada", stvar deluje. tudi če so kakšno dirko hitrejši od mene, to ni zato ker bi "čudežno bili hitrejši čez ovinke proti meni", ampak res vozijo na meji- stvar je samo da tudi sam prideš to nje, potem seveda gre. Torej nič posebnega, ni pa slabo. všeč mi je, da je vedno prisoten tisti "strah" da se ja nebi dotaknil sotekmovalca, kaj šele kakšne ograje, kazen je vedno huda :wink: Nočno dirkanje + helmet cam je sploh doživetje. če dodam še lepo grafiko (spet z blurom, tokrat se ga da izklopit, če ne, patchi) in izjemen zvok motorjev.. vsekakor stvar vsaj poskusite :wink: btw, na tistem linku omenjen zgoraj je vsako uro več modov, med drugim tudi že za blur, kamero, odvečne stvari okoli proge, nekaj glede gum & boljše odzivnosti.. vsekakor bo modov še ogromno, in kot se že rekel- igra bo lahko z njimi veliko veliko boljša. sam se tega lotim ko dobim org verzijo, pri piratskem shiftu 1 so bile s tem same težave.. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Spet ena igrica. No sej ni tko hudo slaba kot Formula 1, ampak vseeno arkada (to ni za mene). Še naprej se čaka rF2. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 To ni igrica, to je igra. igrice so tisto kar najdeš na spletu, flash itd.. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Odvozil še par stopenj in mam mešane občutke...no, malce bolj vleče v negativno smer + helmet kamera: mi je kar všečna + lepo dodelani kokpiti + menu + zvok - čoln / gliser / pedelin: avta ne moreš peljati 3 kroge po eni liniji, mogoče pride kak pameten mod ven - ni dežnih razmer (vsaj do sedaj jih nisem imel): mislim da je v tem času tole več kot pogoj - dirke: nevem zakaj moraš narediti kariero, da lahko začneš voziti željene dirkalnike v quick načinu - nasprotniki: agresivni in bolje da se jih izogibaš...vedno nastradam jast - veliko premalo novosti v primerjavi z predhodnikom Toliko za začetek Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 - čoln / gliser / pedelin: avta ne moreš peljati 3 kroge po eni liniji, mogoče pride kak pameten mod ven meni vedno rata v prvem ali vsaj drugem krogu narediti praktično vse ovinke mastered in ujeti 100% dirkalno linijo. je pa res da je stvar treba dodelat- en mod za to je že zunaj- če boš kaj sprobal sporoči rezultate. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Odvozil še par stopenj in mam mešane občutke...no, malce bolj vleče v negativno smer + helmet kamera: mi je kar všečna + lepo dodelani kokpiti + menu + zvok - čoln / gliser / pedelin: avta ne moreš peljati 3 kroge po eni liniji, mogoče pride kak pameten mod ven - ni dežnih razmer (vsaj do sedaj jih nisem imel): mislim da je v tem času tole več kot pogoj - dirke: nevem zakaj moraš narediti kariero, da lahko začneš voziti željene dirkalnike v quick načinu - nasprotniki: agresivni in bolje da se jih izogibaš...vedno nastradam jast - veliko premalo novosti v primerjavi z predhodnikom Toliko za začetek Moje mnenje glede teh točk: - helmet kamera mi ne sede, ker hočem jaz sam gledat kam grem, na da mi sam gleda kam hoče it - zvok se mi zdi, da bi lahko bil bolšji, ker mi golf dela kot da je dirkalnik in Impreza bi lahko mela bolj izrazit boxer engine sound - nasprotniki ne da so tolko agresivni, kot v enki, sam kakorkoli obrneš, če prideš v stik z njimi jih najebeš ti - odzadi ga usekaš, se zavrtiš ti, nasloniš na bok, ga nasedeš in greš vn, jih dobiš po riti pa greš vn in/ali se zavrtiš - čoln / gliser / pedelin: avta ne moreš peljati 3 kroge po eni liniji, mogoče pride kak pameten mod ven - you got that right. Avto se vrti okol ene osi, namest da ga kolesa vodijo - ni dežnih razmer (vsaj do sedaj jih nisem imel): mislim da je v tem času tole več kot pogoj - pri taki fiziki se kar bojim, kaj bi blo, če bi bil dež, ampak maš prav, saj smo v letu 2011 in kolkor se spomnem je bil že v Toca 1 dež Všeč mi je koncept kariere (vedno mi je bil) zato mi vsebina (četudi je identična enki) ne daje slabega vtisa v igri. Na žalost pa se vozi gnilo in bom zato počakal, če pride kak mod ven, da bo pol to super igra za se mal pozabavat Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 če prideš v stik z njimi jih najebeš ti - odzadi ga usekaš, se zavrtiš ti, nasloniš na bok, ga nasedeš in greš vn, jih dobiš po riti pa greš vn in/ali se zavrtiš Točno to ja Aja...v igri mi ne delajo LEDice na volanu (lahko da samo meni ne), sicer malenkost...ampak tudi tole je pošlihtano že pri starejših igrah. Nevem, kaj niso uporabljali / testirali volanov (da bi opazili da ne delajo), ko so tole delali / testirali. Verjamem pa, da bo igra po kakem novem modu za vodljivost veliko boljša. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Evo, končno sem tudi jaz lahko naredu nekaj krogov in morem rečt da imam mešane občutke, tak kot vsi do sedaj se mi zdi, zakaj: -avto je čoln (možno da pride do float efekta še bolj zato, ker imam na volano prefej "lufta" okrog sredine in mi ravna vožnja že pri rF predstavlja male probleme), - Helmet cam je meni osebno zelo ušeč- neki novega - nočnih še nisem vlko odpeljal ampak izgleda super, - samih idealnih linij praktično ne najdem, ker imam preveč posla z avtom (zopet morda krivda na volanu, ali sem pa pač smotan) -že precej omenjeni AI, res, malo ga pipneš in fiiiiju, poka bum, pa ne on, ampak vedno ti, mislim wtf - In-car telemetry se mi dopade zelo Finall Thoughts: špil je spodobno narejen, sploh grafično je , sicer pa bo kup patchov naredlo svoje se mi zdi, in bo mogoče celo vozna zadeva, tudi za nekatere, ki nismo ravno experti, ampak fun raceri.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 31, 2011 Avtor Share Napisano March 31, 2011 Avto je res težko pelat. Jaz sem nekako nastavil si v profilerju na default pa v igri dal steering sensitivity na 50% pa instaliral sem tiste mode na RD - se mi zdi, da je dost bolš. Pa še useen avto kar pleše dost po svoje... Nekdo je omenjal, da mu na bremzanju ne blokirajo gume - meni blokirajo pa tudi v nekem Hotlap načinu s Porsche GT3 na Nordschleife Sprint me je na bremzanju kar zasukalo. Tko da malce še poglej nastavitve, mogoče maš še kje kej vklopljeno... Drugač se pa kar strinjam z maxlom in Matejem. Zvok mi je malce čudno narejen - če greš iz coast na full throttle prov slišiš sound sample, ko se zamena - čist odrezano se spremeni zvok - ni kakega lepega prehoda... Drugače pa zvok ni tok slab. Boljši kot marsikje drugje se mi zdi... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Letelo z diska po 20 minutah... Drugače pa...TEMA... vse okol vožnje prva liga bistvo špila (vožnja) pa kar neki... Še 100 let stare arkade se boljš peljejo. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Povezava! Review pc gamer-ja.. večinoma so kar pošteni in takrat ko je treba zelo zlobni :wink: njim še najbol zaupam.. in tudi tokrat so kar zadeli :wink: Citiraj Link to post
Recommended Posts