edgeslo 1 162 Napisano March 18, 2011 Share Napisano March 18, 2011 Hehe pa res.. sploh nisem opazil... samo prva pa mislim da ni.. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 18, 2011 Share Napisano March 18, 2011 Mogoče Karussell/Carousel/kakorkoli pač že z Nordschleife? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 18, 2011 Avtor Share Napisano March 18, 2011 Tomaž ima prav Predvsem sem imel v mislih tut druge slikce, ki so jih izdal za SHIFT2. Večinoma so iz Spaja Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano March 19, 2011 Share Napisano March 19, 2011 lol.....to bo spet takšen crap. Corvetta kr slajda skos. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 19, 2011 Share Napisano March 19, 2011 NFS bo vedno NFS in škoda pričakovat da se bo to kdaj spremenilo. Vsaka čast pa na zvoku in grafiki, škoda ko res ni špila ki bi vse združil v en paket. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 19, 2011 Share Napisano March 19, 2011 lol.....to bo spet takšen crap. Corvetta kr slajda skos. Tudi z ostalimi avti ko sm gledu...vsi kr neki slajdajo...beda Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 19, 2011 Share Napisano March 19, 2011 Dej, raj počakmo da špil pride ven preden ga razstrgamo. Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 19, 2011 Share Napisano March 19, 2011 Tale zadnji video...sodeč po onboard camu, bi človk pomislu da vozi hovercraft. Komaj čakam SPA Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 21, 2011 Share Napisano March 21, 2011 Dej, raj počakmo da špil pride ven preden ga razstrgamo. Eh...kaj čmo čakat? Ne vem, a tale model tok obvlada (po moje ne!)...avto v vsak ovinek prislajda, voznik pa nič! Drži tist volan...nič opposite lock, nič lovljenja avta. Pa mu kr vedno uspe ovinek spelat. Res realistično... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 29, 2011 Share Napisano March 29, 2011 Igro je že mogoče dobiti v "boljše založenih trgovinah"...že prihaja po "pošti" Sprobam in poročam Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 29, 2011 Share Napisano March 29, 2011 Js sm že mel naloženo pa ni delal Zej pa sm nekje novga staknu Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 29, 2011 Share Napisano March 29, 2011 "Poštar" je že prišu.. Malo sm probu, tisti ki iščete realističen vozni model lahko iščete dalje. Tule so se posvečali samo doživetju, torej kao realističnem prikazu .. hmm, agresivnosti dirk.. recimo. Čeprav bi se tudi o tem dalo debatirat. Malo naslonim avto ob ograjo in gre celi zaslon v black and white način Dobra novica za tiste ki jih moti motion blur. V meniju je opcija ki ga izklopi! Slaba novica.. Sploh ne deluje! Tudi na off mi pri višjih hitrostih blura Tist helmet cam je tut razred zase.. svaka čast če komu paše s tistim vozit. Na srečo so pustli še tist klasični pogled. Da malo razložim, kot verjetno vsi veste je ideja da voznik gleda v ovinek, in da mu glavo premetava po kabini, kar pomeni da pogled pleše na vse strani. Zdej to v konceptu mogoče niti ni slabo. A ko se skombinira z zanič force feedbackom in dejstvom da je avto kot čoln ki ga je že samo naravnost zelo zelo teško pri miru držat, dobimo nek zelo čudn efekt. Prvo dirko sm več trave prevozu kot asfalta. Komaj končal na 6. mestu. Dal restart, prestavil na navadn prvoosebni pogled, končal prvi z precej prednosti. V glavnem, poskuste če imate priložnost. Je kar unikatna zadeva, mene je nasmejal. Drugač je pa vse isto kot pr enki, za cajt preganjat bo 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 29, 2011 Share Napisano March 29, 2011 Obstajajo kake kode, da probam FIA GT3? Tega golfa sem že počasi sit Citiraj Link to post
Recommended Posts