Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Dej, raj počakmo da špil pride ven preden ga razstrgamo.

Eh...kaj čmo čakat? :twisted:

Ne vem, a tale model tok obvlada (po moje ne!)...avto v vsak ovinek prislajda, voznik pa nič! Drži tist volan...nič opposite lock, nič lovljenja avta. Pa mu kr vedno uspe ovinek spelat. Res realistično... [buzara]

• 2 weeks later...

"Poštar" je že prišu..

Malo sm probu, tisti ki iščete realističen vozni model lahko iščete dalje. Tule so se posvečali samo doživetju, torej kao realističnem prikazu .. hmm, agresivnosti dirk.. recimo.

Čeprav bi se tudi o tem dalo debatirat. Malo naslonim avto ob ograjo in gre celi zaslon v black and white način :blink:

Dobra novica za tiste ki jih moti motion blur. V meniju je opcija ki ga izklopi! Slaba novica.. Sploh ne deluje! Tudi na off mi pri višjih hitrostih blura :blink:

Tist helmet cam je tut razred zase.. svaka čast če komu paše s tistim vozit. Na srečo so pustli še tist klasični pogled. Da malo razložim, kot verjetno vsi veste je ideja da voznik gleda v ovinek, in da mu glavo premetava po kabini, kar pomeni da pogled pleše na vse strani. Zdej to v konceptu mogoče niti ni slabo. A ko se skombinira z zanič force feedbackom in dejstvom da je avto kot čoln ki ga je že samo naravnost zelo zelo teško pri miru držat, dobimo nek zelo čudn efekt. Prvo dirko sm več trave prevozu kot asfalta. Komaj končal na 6. mestu. Dal restart, prestavil na navadn prvoosebni pogled, končal prvi z precej prednosti.

V glavnem, poskuste če imate priložnost. Je kar unikatna zadeva, mene je nasmejal. Drugač je pa vse isto kot pr enki, za cajt preganjat bo :)