Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

daemiaX Glede poršeja se popolnoma strinjam, glede avtov jih je bilo pa tut dovolj za takrat se mi zdi. Lahko bi se po njem zgledoval. Pa še popravljat si mogu avto in plačevat za to, to je bil meni en veeeelik plus-sem vsaj malo čuval avto :)

hja če še 1x pomislm.. je blo res veliiiiiik avtov za tisti čas. damage je pa tudi samo dodal k vzdušju- za razliko od večine novih špilov kjer je ali totalno bedno in nesmiselno narejen, ali pa je stvar sam kozmetična in ga je bolš kar izklopit. npr gt5 sploh ne ve kaj je to damage- lol?!

drugač pa tut za nfs shift je bil mod za damage, kjer ti je lahko odtrgalo gumo itd.. green hell z zondo je postal čisto druga pesem ;) je pa res da ni bilo popravlanja oz pogostih bankrotov na račun tega :D

v čakanju na nfs:ferrari unleashed..

Kolikor jst poznam GT-je (nisem igral, samo trailerji ipd...), niso nikoli imel poškodb, ali pač? Zatale shift ga pa tolko omenjate, da si ga bom nazajdnje dol potegnu, enga prosu za nastavitve volana, ga spatchal pa probu, ker me res zanima če je za kej, ker jst po pravc povem, samo na tipkovnico je bilo par krogov.

tut jst nisem igral nobenega gt-ja razen gt5. mislm da nikoli ni bilo poškodb.

zgubit nimaš kaj če sprobaš zadevo. mislm da shift 2 tako ali tako ne bo dost drugačen od shifta 1- tako da probaj dobit shift 1, dat čez patche in mode ter odvozi par krogov. ne pričakuj seveda neke hardcore simulacije, zgolj "površen" približek. je pa igra dobra in zabavna- taka kot bi moral bit vsi nfsji.

btw, zvok motorjev mi je v shiftu 1 med najbolšimi sploh.

Kak se reče pa temu no-blur patchu za Shift?

Aja, pa GT5 ma poškodbe, vizualne so sicer bol drek, mehanske pa kokr sm opazu kr vplivajo. Sicer se izogibam trkom a sm enkrat žvajznu v nordschleife v ograjo in mi je do konca kroga v stran vleklo.

• 2 weeks later...