Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Porsche je tudi meni najboljši iz celotne serije, pa sem (vsaj poskusil) čisto vsak nfs do zdaj Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 daemiaX Glede poršeja se popolnoma strinjam, glede avtov jih je bilo pa tut dovolj za takrat se mi zdi. Lahko bi se po njem zgledoval. Pa še popravljat si mogu avto in plačevat za to, to je bil meni en veeeelik plus-sem vsaj malo čuval avto Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 hja če še 1x pomislm.. je blo res veliiiiiik avtov za tisti čas. damage je pa tudi samo dodal k vzdušju- za razliko od večine novih špilov kjer je ali totalno bedno in nesmiselno narejen, ali pa je stvar sam kozmetična in ga je bolš kar izklopit. npr gt5 sploh ne ve kaj je to damage- lol?! drugač pa tut za nfs shift je bil mod za damage, kjer ti je lahko odtrgalo gumo itd.. green hell z zondo je postal čisto druga pesem je pa res da ni bilo popravlanja oz pogostih bankrotov na račun tega v čakanju na nfs:ferrari unleashed.. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 Kolikor jst poznam GT-je (nisem igral, samo trailerji ipd...), niso nikoli imel poškodb, ali pač? Zatale shift ga pa tolko omenjate, da si ga bom nazajdnje dol potegnu, enga prosu za nastavitve volana, ga spatchal pa probu, ker me res zanima če je za kej, ker jst po pravc povem, samo na tipkovnico je bilo par krogov. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 tut jst nisem igral nobenega gt-ja razen gt5. mislm da nikoli ni bilo poškodb. zgubit nimaš kaj če sprobaš zadevo. mislm da shift 2 tako ali tako ne bo dost drugačen od shifta 1- tako da probaj dobit shift 1, dat čez patche in mode ter odvozi par krogov. ne pričakuj seveda neke hardcore simulacije, zgolj "površen" približek. je pa igra dobra in zabavna- taka kot bi moral bit vsi nfsji. btw, zvok motorjev mi je v shiftu 1 med najbolšimi sploh. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 Evo, vlečem, da vidim še 1x za kaj se gre, pa še kupček axtra avtekov bom dal zraven, ker sm zasledil Gumpert Apolo na listi Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 tega js nism imel. najdi še ferrari dlc :wink: sicer upam da so ga že kej popravil ker je "predelava" dlcja za xbox, prva verzija ni bla lih najbolša.. mislm da je ene 10 ferrarijev notr? Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 Tut to je na poti ja...če že, da bo konkretno Drgač tnx za predlog Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 Kak se reče pa temu no-blur patchu za Shift? Aja, pa GT5 ma poškodbe, vizualne so sicer bol drek, mehanske pa kokr sm opazu kr vplivajo. Sicer se izogibam trkom a sm enkrat žvajznu v nordschleife v ograjo in mi je do konca kroga v stran vleklo. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 ne vem točno kakšno je ime za blur patch.. ampak ne bo težko najdt :wink: za gt5 je damage prišel z enim od zadnjih patchov- ob releasu ga ni bilo. Citiraj Link to post
Engy99 0 Napisano March 3, 2011 Share Napisano March 3, 2011 tole je, da ti odstrani blur (bloom): http://www.nogriprac...hp?filenr=22854 in še overhaul mod (najbolj približa simulaciji): http://www.nogriprac...hp?filenr=31366 Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 4, 2011 Share Napisano March 4, 2011 Povezava! Tegale še nism sprobal vednar zgleda da bi pršlo prav :wink: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Par novih avtov; FIA GT3 Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 17, 2011 Share Napisano March 17, 2011 Zadnje 2 slike, mojstrovine narave Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 18, 2011 Avtor Share Napisano March 18, 2011 Vse slike so mogl pa v Spaju nardit - na vrh nad Eau Rougeom Citiraj Link to post
Recommended Posts