Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Sta ti dve sliki luči iz gt5? ow come on.. pol avtov nima notranjosti in zgledajo kot da so iz nfsja 3. Teksture so za moje iskreno mnenje (seveda primerjam vse skupaj z dirkaškimi igrami na pcju) nagravžne. Zamenjaš progo, zgleda vse skup 3x lepše? wtf?! shift2 bo vsaj grafično tipi topi- če sodim po shiftu 1, še malo preveč ( veliko veliko preveč nametanih reklamih panojev).

Ma spet vidim eno samo preseravanje in pretiravanje s temi bluri in chrome efekti na avtu... Še mal pa bojo avte v špegle oblekli. Vsi ti nepotrebni efekti mi grejo na kozlanje. :P V rfactor majo nekateri modi bolš tele odseve narjene (brez PRETIRAVANJA). Vozil se bo pa saj vemo kako, kot simboat (ship).

Sam pravim da kar se tiče grafike in pozornosti do detaljev še nisem srečal igre ki bi bla na nivoju GT5. Če hočeš ti grafiko ocent se je treba spravit v detalje, drugače tudi grdobe v nfs3 lepo zgledajo če dost od daleč slikaš :).

V vsakem primeru pa ima vsak pravico do svojga mnenja.

Ja ampak mam občutek da je GT5 dosti bolj igralen, lepše narjen, več avtov itd... Saj ne da šift niso dodelali, ampak Shift2 bo pa isto kot 1 samo drugi avti in proge in pa šminka. Lih enih napredkov ne pričakujem glede fizike... razn ce uporabjo overhaul mod 1.3 iz enke.

In najbolj mi gre na K, ker bo spet miljon ljudi kupil ta nateg, ki bo dejansko Shift 1.4 in ne 2.

Mora da si držal Forzo, kr je GT5 na blurayu :D

Hec hec, ne zamert, nočem kakih vojn štartat, samo tole was asking for it :D

Back to topic.

Veseli me da se je NFS razcepu in da vsaj ena veja tiši v pravo smer. Definitivno so dobr nardil z shiftom, še bolj to vidim ko primerjam s tem novim Hot Pursuitom. Nekdo zgor je omenu da se bo blur dal izklopit, upam da bojo te besede uslišane in bi igra znala bit kar decent [ok]

za shift 1 bom reku takole:

sama igra ni nič posebnega. ampak z modom ali dvema (ala blur off, bolši fov, odstranjen blišč & "umetno" nastavljeni reklamni panoji, boljši ai, damage, fizika, ferrariji!!!, itd) je špil med najbolšimi dirkačinami- ni hardcore sim, požre pa vse codemasters ščiše. 100%.

Sam pravim da kar se tiče grafike in pozornosti do detaljev še nisem srečal igre ki bi bla na nivoju GT5. Če hočeš ti grafiko ocent se je treba spravit v detalje, drugače tudi grdobe v nfs3 lepo zgledajo če dost od daleč slikaš :).

V vsakem primeru pa ima vsak pravico do svojga mnenja.

Preigraj še 1x nfs porsche :wink: (in imej v glavi da je izšel leta 2000)

Res da je samo 1000 avtov manj, ampak špil je bolši v vseh pogledih imo. Ni ga heroja ki me prepriča v nasprotno.