edgeslo 1 162 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 JA grafika bo pa res huda tle...sam kaj jo bo vse ostalo kr neki Citiraj Link to post
marko 36 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Pustmo se presenetit, slabše kot je bil prvi shift na mora bit, pa čeprav ni bil slab. Upamo lahko da bo več kot samo dobra reklama. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Res hude fotke! Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Sta ti dve sliki luči iz gt5? ow come on.. pol avtov nima notranjosti in zgledajo kot da so iz nfsja 3. Teksture so za moje iskreno mnenje (seveda primerjam vse skupaj z dirkaškimi igrami na pcju) nagravžne. Zamenjaš progo, zgleda vse skup 3x lepše? wtf?! shift2 bo vsaj grafično tipi topi- če sodim po shiftu 1, še malo preveč ( veliko veliko preveč nametanih reklamih panojev). Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Ma spet vidim eno samo preseravanje in pretiravanje s temi bluri in chrome efekti na avtu... Še mal pa bojo avte v špegle oblekli. Vsi ti nepotrebni efekti mi grejo na kozlanje. V rfactor majo nekateri modi bolš tele odseve narjene (brez PRETIRAVANJA). Vozil se bo pa saj vemo kako, kot simboat (ship). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 2, 2011 Avtor Share Napisano March 2, 2011 Evo, še cel kup novih slikc Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Sam pravim da kar se tiče grafike in pozornosti do detaljev še nisem srečal igre ki bi bla na nivoju GT5. Če hočeš ti grafiko ocent se je treba spravit v detalje, drugače tudi grdobe v nfs3 lepo zgledajo če dost od daleč slikaš . V vsakem primeru pa ima vsak pravico do svojga mnenja. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Sorry kolega ampak GT5 mene ni prepričala z grafiko, Shift me je bolj impresioniral ko tisto kar so oni ponudl za 5 let hvalisanja.. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Ja ampak mam občutek da je GT5 dosti bolj igralen, lepše narjen, več avtov itd... Saj ne da šift niso dodelali, ampak Shift2 bo pa isto kot 1 samo drugi avti in proge in pa šminka. Lih enih napredkov ne pričakujem glede fizike... razn ce uporabjo overhaul mod 1.3 iz enke. In najbolj mi gre na K, ker bo spet miljon ljudi kupil ta nateg, ki bo dejansko Shift 1.4 in ne 2. Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 @zamex23, Ja vem kaj misliš. Mene pa shift ni prepriču kr ga je sam blur in bloom, sm dobu filing kot da nekaj skriva Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 mene pa GT5 ni prepriču , ker je škatla od DVDja smrdela v trgovini Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Mora da si držal Forzo, kr je GT5 na blurayu Hec hec, ne zamert, nočem kakih vojn štartat, samo tole was asking for it Back to topic. Veseli me da se je NFS razcepu in da vsaj ena veja tiši v pravo smer. Definitivno so dobr nardil z shiftom, še bolj to vidim ko primerjam s tem novim Hot Pursuitom. Nekdo zgor je omenu da se bo blur dal izklopit, upam da bojo te besede uslišane in bi igra znala bit kar decent Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 za shift 1 bom reku takole: sama igra ni nič posebnega. ampak z modom ali dvema (ala blur off, bolši fov, odstranjen blišč & "umetno" nastavljeni reklamni panoji, boljši ai, damage, fizika, ferrariji!!!, itd) je špil med najbolšimi dirkačinami- ni hardcore sim, požre pa vse codemasters ščiše. 100%. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 itak , zajebancija Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano March 2, 2011 Share Napisano March 2, 2011 Sam pravim da kar se tiče grafike in pozornosti do detaljev še nisem srečal igre ki bi bla na nivoju GT5. Če hočeš ti grafiko ocent se je treba spravit v detalje, drugače tudi grdobe v nfs3 lepo zgledajo če dost od daleč slikaš . V vsakem primeru pa ima vsak pravico do svojga mnenja. Preigraj še 1x nfs porsche :wink: (in imej v glavi da je izšel leta 2000) Res da je samo 1000 avtov manj, ampak špil je bolši v vseh pogledih imo. Ni ga heroja ki me prepriča v nasprotno. Citiraj Link to post
Recommended Posts