Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena...

F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj realno je. :wink:

Tko kot DiRT3, mislim, da bo tole pravi time killer :D Ne bo lih za kakšne lige, bo pa definitivno za furat, ko ti bo dolgcajt pa ko bi si rad mal učke spočil od tega grdega RaceON in rFactorja, da o RBR ne govorim :)

Simbin ima po mojem mnenju najslabšo od omenjenih. iRacing in rFactor sta nekako podobna (odvisno predvsem od proge in moda pri rF).

Tega jast pač ne zastopim. Kako ima lahko simbin slabšo grafiko kot rFactor, če uporabljata oba isti grafični pogon? Zraven tega pa je potem simbin še izpopolnjeval pogon, rFactor pa se je lotil novega dela. :|

A če bi imele RACE serije več formul, bi bila pa tam lepša grafika?

Pomojem, če bi ti Vodičar vozil pravo F1, bi še zmeri rekel, da je bolj realen rFactor in da ima lepši grafiko :D