Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

Iskreno rečeno slab špil je slab špil, tako da kar sem jaz probaval pač to ni blo to to. Sicer se je z popravki mal boljš peljalo vendar še vedno svetlobna leta od kakšne dobre simulacije.

Tako da ali vzameš špil tak kot je ali pa ga pustiš pri miru in iščeš naprej. :D

Mene ta vozni model tolk ne moti, bolj mi gre na curo umetna pamet, ker je tupa ko noč. Sem že na 14% kariere nehu špilat in grem raje vsake tolk časa kakšen Region rekord podret v Time Attack na prazni progi.

Z patchom laga ni več, špil dela kot urca. Definitivno vzamem tole prej v roke kot GT5. Fizika je podobna, ampak če povzamem kakšno uro igranja, v NFSju bo v tej uri kakšnih 10min frustracij (ja, agresivna umetna pamet zna bit problem), medtem ko jih bo v GT5 vsaj za pov ure- lahko začnemo že z loadingom.

Torej, če že moram izbirat katero igro izbrat med semi sim igrami, je tole prva izbira. In pa, je mogoče že kdo kdaj videl da bi se 2 od programerjev prijavila na forum in dejansko pomagala folku z igro? Na Racedeparment sta 2 programerja od Slighty Mad Studios katera pomagata in dajte nasvete glede igre. Že samo to je vredno vse hvale! In to je igra ki je izšla pod EA-jem!!!

Ok, še vedno je vse skupaj stvar okusa- ampak tale igra je dejansko vsak mesec bolša, programerji poskušajo v svojem svobodnem času pomagat gamerjom zadevo usposobit in spravit na nivo. Takega primera v igrah še nisem videl. Definitivno najbolša arkada oz semi sim up to date, razni Dirt-i in Grid-i so IMO par let zadi. In če sklepam po tistem videu ki sem ga objavil v Dirt 3 temi, bo tako ostal še par let.

Torej da povzamem- grafika deleč najlepša kar se tiče dirkanja, celostna predstavitev tut, zvok na nivoju, izibra avtomobilov in prog zadostna, car setup sekcija daleč najbolša odkar obstaja nfs, kokpiti božanski, stil vožnje nedeljski- torej vsak noob bo v parih krogih dobil filing, tako kot se bojo lahko vsi mojstri tepli za stotinke. Fizika? IMO, boljša kot GT5, zagotovo boljša kot Dirt in Grid serije. Ja, špil ma probleme z delovanjem fizike, ampak osnova je boljša kot vse arkadne drkalice do danes- samo da jo še malo spimpajo in spravijo na "delujoč" nivo.. Kaj še hočte od špila?

Nekako mi je edino smešno ker polovici folka ta igra ni všeč ker pač ni simulacija.. Lol, o NFSju govorimo.

Z patchom laga ni več, špil dela kot urca

Meni ne naredi razlike, probal dva volana....isto kot pred patchom.

In pa, je mogoče že kdo kdaj videl da bi se 2 od programerjev prijavila na forum in dejansko pomagala folku z igro?

Jop, vodja projekta od DiRT-a odgovarja na vsa vprašanja/pripombe/želje na twitterju. Tudi meni je odgovoril na par zahtev.

Nekako mi je edino smešno ker polovici folka ta igra ni všeč ker pač ni simulacija.. Lol, o NFSju govorimo.

Tako ne misle folk, tako mislijo avtorji. Sej so se hvalili pri Slighty Mad Studios, da tole pa bo simulacija, zraven pa še dopisali: "This is real racing".

Kmalu po izidu igre je prišlo ven 5 modov za "handling"...kar daje vedeti, da je nekaj očitno narobe z samo vožnjo.

Z patchom igra dela 90% bolje. Če tebi ne, je problem mogoče v PCju? Ne vem, pri meni je vse OK. Igrala sva tudi s kolegom ki je stvar potrdil. Vsekakor ni problem v volanu. Probaj dat igro na very low, resolucijo na 800x600, po možnosti navij CPU.

Tole za Dirt nisem vedel (niti ga ne igram in ne spremljam kaj dosti), tako da se tukaj očitno res motim. No, je pa vseeno dobro vedeti da programerji to počnejo. Ta primer pri NFSju mi je sploh padel v oči ker je založnik EA, o katerem res škoda zgubljati besed..

Hja, za GT5 so tut vsi rekli da je ultimativni simulator, enako piše na škatli. Igra pa vemo kakšna je. Res je, s tem so užgali mimo. Po drugi strani, poglej 3/4 coverev drugih iger, filmov itd.. povsod piše da je tole najbolše in oh in sploh. Osebno to ignoriram.

Modi? Hm.. če sklepam koliko je modov za Race in Rfactor (če ne štejemo prog in avtov), sta obe igre katastrofalni (boljši FF, lepše sence itd itd. Modov je na miljone).

IMO, je NFS dobra igra, ki pa je žal orenk polomlena. Dosti stvari so popravil, dosti jih še bodo. Ampak spet pravim, za primerjavo- tolko in tolko miljonov folka hvali GT5, ki je katastrofa na celi črti! Patchi po 1gb vsak mesec pa je igra še vedno žalost in obup.. Dajte še NFSju enako priložnost, da stvari spravijo na svoje mesto in naredijo igro tako kot bi morala biti..

Modi? Hm.. če sklepam koliko je modov za Race in Rfactor (če ne štejemo prog in avtov), sta obe igre katastrofalni (boljši FF, lepše sence itd itd. Modov je na miljone).

IMO, je NFS dobra igra, ki pa je žal orenk polomlena. Dosti stvari so popravil, dosti jih še bodo. Ampak spet pravim, za primerjavo- tolko in tolko miljonov folka hvali GT5, ki je katastrofa na celi črti! Patchi po 1gb vsak mesec pa je igra še vedno žalost in obup.. Dajte še NFSju enako priložnost, da stvari spravijo na svoje mesto in naredijo igro tako kot bi morala biti..

- ta tvoja primerjava oz sklepanje po št modov je pa totalno mimo. Igra NFS (dirkačina) je pršla vn in nemudoma so bli štirje modi, ki popravijo vožnjo - torej bistvo igre. Race07 in rFactor lahko js brez najmanjšega problema vozim brez enega moda. Modi za sence al kar si napisal so kozmetični in niso samo bistvo igre. Za rFactor poznam jaz RealFeel plugin za boljši FF - NFS nima ne FF in ne fizike na mestu. Ne rečem, da sem pričakoval, da bo igra neka simulacija kot iRacing, LFS, RBR, Race, rFactor.., sam kr ene fizike si pa spet ne morš izmislit in prodajat pol

-če je igra dobra, kako je lahko hkrati ORENK polomlena. Pri NFS je meni všeč pač kariera stuff in napredovanje in rihtanje (ne šminkiranje ampak normalno nadgrajevanje) lastnega avta. Sam na žalost je vse to brez pomena, ker je tisto bistvo dirkačine (užitek v vožnji in občutek, ki ti daje samozavest, da veš kaj se dogaja z avtom v vsakem trenutku) faljeno. Za moje pojme je F1 2010 od Codemasters dosti bolje zadela, ker kljub temu da je arkada, ne voziš nekega plovila, ki se vrti okol svoje osi namesto, da gre kamor ga gume vodijo.

Bistvo teh špilov naj bi bilo dirkanje, pri NFS porabijo n ur da naredijo vse okoli vožnje, sam vozni model (kar pa naj bi bilo bistvo) pa je iskreno povedano v k*rcu ..

Še za ploščke ni dober :P