mAxL 1 106 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Še video posnetek vožnje v temi... ...in slika Monte Carla, ki bo tudi v novem delu Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Tudi jaz bi se strinjal z "ubijalsko čebelco" Je pa tud res kar je napisal Maxl, Rfactor je ostal na prvi verziji G-motor grafičnega engine-a medtem ko je simbin za GTR in RACE serijo nekaj malega popravljal. Sicer pa čakamo na Rf2, da vidimo kaj bo, čeprav roko na srce vse detajle itaq men vožnjo nimaš časa gledat.. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Po temu videu sodeč je umetna pamet spet tupa ko noč. Kot v enki, ko se računalnik sploh ne zmeni da si tam in se kr neki zaletava. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Krasne vozne lastnosti...skor kot simulacija 1 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Za fun bo. Nevem zakaj tko povdarjajo ta HEAD MOVEMENT zabremzas pa maš pol metra naprej glavo,... krneki. Če bi to izklopil, pa brezvezne blure odstranil, bi blo velik boljš. Zdj se je en spomnu blura in ga kr forsirajo za cist brezvezne stvari... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Tega jast pač ne zastopim. Kako ima lahko simbin slabšo grafiko kot rFactor, če uporabljata oba isti grafični pogon? Zraven tega pa je potem simbin še izpopolnjeval pogon, rFactor pa se je lotil novega dela. A če bi imele RACE serije več formul, bi bila pa tam lepša grafika? Pomojem, če bi ti Vodičar vozil pravo F1, bi še zmeri rekel, da je bolj realen rFactor in da ima lepši grafiko Hehe.. Ne stvar sploh nima veze s tem a je formula al ni.. Konec koncev je tudi race room naredu f1 pa mi še vedno grafika ne potegne tolk. Ne pravim zdej za same oblike al pa ostrino predmetov ampak barve. Reku sm tut, da je velik odvisno od moda in od prog. Meni osebno so recimo proge, ki so v rft trackpacku (govorim za večino) grde, ker so enostavno preveč "živih barv".. Upam da me razumeš. Medtem, ko recimo spa, ki smo ga imeli lani je vse bolj sivo al kako bi reku. Ali pa recimo kanda, k smo jo fural.. Pač vsake oči imajo svojga malarja.. Men so recimo mal močnejše ženske bl ušeč k preklaste, pa se verjetno večina ne bo strinjala z mano.. Uglavnem hočem samo povedat, da ima vsak svoje mnenje, in moje je pač tako, da je grafika NEKATERIH prog v rFactorju lepša kot v simbinu. LP! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano February 25, 2011 Share Napisano February 25, 2011 Tale blok na sliki iz Monte Carla je pa kot bi gledu kakšen blok na Fužinah. Mi je pa všeč na filmčku, kako osvetli notranjost avta, ko nekdo pelje za tabo z prižganimi lučmi. Se rollbar "zasveti" Citiraj Link to post
vigi147 1 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Awww, wittwe game wants to pway with the big boys... Problem pri tem head movementom je meni to, da ti še vedno sediš na stolu in buljiš v monitor. Ko gledam te filmčke mam filing ko da je kamera neka ping-pong žogica v čeladi in to na monitorju zgleda bedno. Kr neki premetava okol. Mogoč so mal pretiral, ko da ti glava po celi kabini leti. Pa tist tumast motion blur morajo ukinat. Me zanima kdo od tistih brihtnih racing driverjev je reku da ko se hitr furaš da sploh ne vidiš števca kr je zamegljen.. Niti en ni reku, zato se mi zdi komentar da upoštevajo mnenja profi voznikov čist nesmiseln. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 To je itak natega, plačajo real dirkačom, da se tam nastavljajo da mislš kolk bo to real. Kar spomnte se kolk so nakladal za FIA WRC Game 2010, nakonc se je pa izkazal, da ga CMR1 usuje. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Ja, kapitalizem je že vsem možgane sfukal... Kako lahko res tip naklada o simulaciji in kolk je realno če vid da špil ni ni bliz simulacije... but money talks... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 27, 2011 Share Napisano February 27, 2011 Hehe.. ma ne .. to jih zaprejo za en mesec v sobo z C64 in potem ta špil za probat... hehe veš da je človek navdušen... Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano February 28, 2011 Share Napisano February 28, 2011 Blur se bo dal izklopit, vrjetno tut tale helmet cam (ne vem zakaj se jim zdi to taka oh in sploh znanost če je praktično vsak simbin špil tole že po deafultu mel???). Drgač pa že prvi shift je bil kr kul igra, en mod al pa dva pa je bil takoj čisto neki druzga za vozit. za shift 2 mam nekak ista pričakovanja- če bojo kakšno stvar ornk zamučkal, pa spet mod ali dva čez pa bo.. hvala bogu da usaj puščajo pogon odklenen za take stvari. ni se za bat da bo tole dobra igra :wink: heh, prej kukr dirt3. 2 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 BMW M3 E30 (hude fotke) Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano March 1, 2011 Share Napisano March 1, 2011 Fak, GT5 se sam skrije Citiraj Link to post
Recommended Posts