Skoči na vsebino

Need for Speed: SHIFT 2 Unleashed

B_U_R_I

Recommended Posts

Slightly Mad Studios že razvija naslednjo igro v seriji NFS pod imeno Shift 2 Unleashed. Pripravili so tudi kratek trailer, ki sicer ne pokaže nič konkretnega iz igre, je pa dokaj dobro narejen in napoveduje izid igre za leto 2011.

• 1 month later...
  • Odgovori 172
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tut jaz lahko brez problema vozim NFS brez kakršnega koli moda, tako sem naredil 30% kariere. Kr ena fizika? - je kdo od vas igral org igro (dejstvo je da je vedno več pir**skih iger tako ali drug

Mislim da bo tole vseeno igra vredna svojga imena... F1 2010-ni tak zgrešena, noben še ni prave formule vozu da bi lahk reku da je čist narobe fizika..ni vedno tak da težje ko je za vozit bolj real

Boš moral malo nastavitve avtomobila porihtat in bo avto dosti bolj vodljiv :wink:

• 3 weeks later...

The most realistic racer ever

So if the Need for Speed franchise is synonymous with that fast-paced, arcade gameplay, does Shift 2 appeal more to the simulation side of things?

Absolutely, and it’s a deliberate design approach. It’s not saddling ourselves with the need to develop for action or for arcade in a game where we really want to have serious racing. That’s what Shift 2 is – it’s legitimate, skill-based, track-based racing with the FIA GT World Championship as the ultimate career goal.

Bomo videli :)

Need For Speed je komerciala in jih kaj malo briga če je simulacija ali arkada, važno jim je samo to da jih bo folk kupoval in s tem več denarja zaslužili. Čeprav se še vedno živo spomnim časov, ko sem si kupil originalno igro Need For Speed Hot Pursuit 3. Najlubši avto mi je bil Italdesign Scighera, ker je imela pravo razmerje med oprijemom in hitrostjo in to sem kot mulc že vedel [jezik12]

• 3 weeks later...