Skoči na vsebino

Formula Armaroli [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 1,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

mah.. nevem kaj eni ustvarjate na startu..pa drugič izberite mod, ne to s****.

Video Long Beach

Video Kyalami:

Posted Images

Edgeslo zdej bos pa castu na igu hahahaah :D se vidmo ;)

Hehe, sej veš kako pravjo... Kdor išče ta najde... no jaz sem našel idealen trenutek za tako izjavo kot sem jo dal [wall][Joj]:D

Sicer pa ni panike, rade volje bom dal za pir :D

Evo nasledn dan.

Rad bi se pritožu nad voznikom Silvom Kunčičem. V prvem krogu, četrti ovinek, je zadel Saša Prosna, ki je nato katapultiral mene iz steze in poškodoval zadnje desno vzemtenje.

Za kazen bi najraje videl da mu je ne dodelite, brišete mojo. Za oba se najbolje izide.

Prosim da mi tam spremenite pri točkovanju, ker jaz nisem bil DNF ampak sem končal dirko z 0 točkami pa še za krog nisem bil prehiten. Tak da prosim.

To je razlika če odstopiš al pa končaš dirko.

ne more bit prvi če prižge računalnik samo za dirko. [buzara] v vezi piknika je lahko termin 14 maj sobota ker v petek 13 mam pa polnih 40, lahko pa tut prej sam da bo toplo. [ok] se bomo dogovorili pa bo. sandi pa čestitke za zmago ti si najboljsi. [smoke]

Uredil - mrhar

Evo nasledn dan.

Rad bi se pritožu nad voznikom Silvom Kunčičem. V prvem krogu, četrti ovinek, je zadel Saša Prosna, ki je nato katapultiral mene iz steze in poškodoval zadnje desno vzemtenje.

Za kazen bi najraje videl da mu je ne dodelite, brišete mojo. Za oba se najbolje izide.

A kar barantali da bi kako in kej s kaznimi..............sej ne morš verjet :)

Haha

Kaj te ni blo na dirki t-mate... jst se borim pa gate trgam na pisti ti pa ne prideš..:lol:. sva rekla da bova gužvo delala [opa][it] hehe.

Kar se pa kazni tiče, glede na to da je vmes še 3. oseba (Sašo) vpletena v nesrečo, res ni nobene logike barantati za kazni... Nasploh pa naj bi bila logika kazni individualni incident, ne pa letna izravnava kazni med gridom.

Tako da mirkat kaj delate na pisti pa ne bo kazni.

PS: A bo kdo movie naredu :shock:

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...