SchumacherM 58 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Pade jutri prijava, sodniki upoštevajte me prosim in prijavljenemu ne date kazni, mojo pa brišite. Volk sit in koza cela. Prisežem pa pri bogu, materi, Titotu..ko bo šansa, vzamem ta računalnik in ga zgazim s sosedovim valjarjem. Dost je tega sranja pa jebanja. Malo pred postanki je spet jovo na novo začelo zmrzovat, mal je mankal da nism fasu infarkta od besa. [wall] Šeruga, meni ni jasno ka si delu dans na dirki, sam dirku zihr nisi. Neko kanto si pol celi stei mel naštelano to je pa vse. Link to post
mrhar 102 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 torej fantje hvala za dobro dirko,kisem jo ves cas peljal v svojem tempu na na koncu pa zmaga hehehehehehehehhehehhehehehehhehh in kaj se bo zgodilo.JA PIKNIK BO MADONCA. SAM DA BO MAL SONCEK POSIJAL DA NAS NOV ZEBLO. Link to post
Maranello 28 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 jah.. to je pa rezultat, ko nič ne testiraš. pa še na to formulo božjo nisem navajen 5%.. stisnem gas na pol, se vrtim, .. komaj komaj sem vozil.. bom za naslednjo dirko več treniral. Link to post
FBR18 112 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 torej fantje hvala za dobro dirko,kisem jo ves cas peljal v svojem tempu na na koncu pa zmaga hehehehehehehehhehehhehehehehhehh in kaj se bo zgodilo.JA PIKNIK BO MADONCA. SAM DA BO MAL SONCEK POSIJAL DA NAS NOV ZEBLO. Seveda iskrene čestitke in za piknik . Bravo! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 26, 2011 Avtor Share Napisano January 26, 2011 Q: Čas mislim, da je bil celo PB zame, tako da sem bil nasplošno zadovoljen z rezultatom. Matic, še enkrat čestitke za izvrstne kvalifikacije. R: Štart brez večjih pretresov in sem ostal na 2. mestu, ter sledil Maticu na varni razdalji cca 2s. Po cca 25min dirke se odločim za postanek.. Pridem na 3. mesto za Nejca, ki se na srečo odpravi v bokse, nato pa čakam kdaj se bo v boks odpravil še takrat vodilni Matic. No ko se je, ga kar nekaj časa ni bilo ven To je pomenilo p1 po postankih, vendar so mi iz ekipe hitro sporočili, da so se zakalkulirali pri količini dolitega bencina in nato sem moral začeti šparati.. Med šparanjem me je prehitel še Sandi Mrhar, ki je dosegel svojo prvo zmago na SloRacingu. Čestitke! Link to post
Marenator 32 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 haha, grega to šparanje z bencinom mi je nekam sumljivo. Nekaj mi po ukazu iz boksov (beri želji po pikniku) diši!! Link to post
mrhar 102 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 grega hvala za cestitke zakaj nisi reku bi ti jaz benz posodu Link to post
Adri 622 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Tole danes je pa bilo z moje strani ena prava katastrofa. Iz odličnih časov na treningu sem na quali in dirki popolnoma odpovedal. Quali: Rekel bom samo, da sem imel še 1,5 do 2s rezerve. Dirka: Na podlagi katastrofalnih kvalifikacij sem spremenil setup in dal krilca na najvišje možno in seveda, po ravnini ste vi leteli 690 jaz pa 20 kmh... Že sam štart sem slabo izvedel, pa tudi na splošno sem dosegal sekundo slabše čase kot na treningu s polnim tankom. Sem se pa resnično trudil na dirki, tak da sem zašvical full. Deloma se mi je izplačalo, ker sem imel nekaj res lepih bojev, predvsem bi izpostavil Novaka in Balažica. Imel sem tudi 3 nesreče, pa pred boksi se zamotil z LCDjem... Če so mi na prejšnih dirkah smolo ustvarjale ostale veličine, moram reči, da sem si jo tokrat ustvarjal popolnoma sam in sem sam kriv za slabo dirko. Sem pa vesel za Mrharja! Vsaka ti čast stari. Link to post
KOKL 223 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Enostavno odlična dirka ! in čestitke bratu Sandiju!!!! za zmagoooo gooo Lotuuussss Link to post
mmatic2 4 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Q: Dosegel PB in tako pole position.. Skupaj z Gregorjem sma obarvala prvo vrsto na rumeno =). R: Po štartu sem naredil nekaj napak vendar ohranil P1. Kar nekaj krogov pred postankom sem imel precej težav s samim sabo, no nato pa moj res strokovno izvedeni postanek, kjer sem čakal za varnostnim avtomobilom misleč, da je Vodičar. S tem sem padel na P2 daleč za Vodičarjem in nato so mi iz boksov sporočili, da se je zaradi dolgega čakanja v boksih začela pregrevati mašina. Primoran sem bil upočasniti in pri tem me je prehitel danes res neverjetni Mrhar. Čestitke Mrhar za prvo zmago! Link to post
sennas 1 040 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Rezultati: Q: Dirka: Iskrene čestitke stopničkam in Sandiju za prvo zmago (verjamem da ni zadnja). Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 26, 2011 Avtor Share Napisano January 26, 2011 Točkovanje posamezniki: Točkovanje ekipe: Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Q : Kaj dosti se nisem matral ker setup kakršen je bil se kaj dost več ni dal naredit R : Zame se je u bistvu kalvarija začela na štartu, ko se pri zeleni luči ni premaknil en ferrari spredaj...in preden sem odmotal so vsaj 4 odletel mimo mene, potem me je se v T4 od zadaj pritisnil team mate in me poslal v peskovnik No od tukaj naprej pa odlična dirka, par res hudih bojev... skratka Mrhar... svaka čast Link to post
Adri 622 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Hah jaz grem pa po naslednjem sistemu. 1. dirka 0 točk, 2. dirka 2 točki, 3. dirka 4 točke, 4. dirka 6 točk. Sepravi v Monzi jih bo 8... Link to post
KOKL 223 Napisano January 26, 2011 Share Napisano January 26, 2011 Edgeslo zdej bos pa castu na igu hahahaah se vidmo Link to post
Recommended Posts